Rusça Gramer

ISBN
9789756659920
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
480
Rusçanın Fonetik, Morfoloji ve Sentaks kurallarının incelendiği bu kitabın Fonetik bölümünde Rusçada harflerin okunuşu, vurgu sistemi ve tonlama konuları, Morfoloji bölümünde Rusçada ad ve durumları, sıfatlar, adıllar, sayılar, Yazının devamı...
25,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569312
 

Ürün Özellikleri

Rusçanın Fonetik, Morfoloji ve Sentaks kurallarının incelendiği bu kitabın Fonetik bölümünde Rusçada harflerin okunuşu, vurgu sistemi ve tonlama konuları, Morfoloji bölümünde Rusçada ad ve durumları, sıfatlar, adıllar, sayılar, belirteçler, eylemler, zamanları, kipler, ortaçlar ve ulaçlar, Sentaks bölümünde ise Rusça tümce çeşitleri, bu tümcelerde yer alan temel ve yardımcı ögeler, sözcük öbekleri ve bunların tümce içindeki görevleri, birbirleriyle olan ilişkileri, dizilişleri, yan tümce türleri, bunların ama tümceyle bağlanış şekilleri ve bağlaçlar tanıtılmaktadır.
Kitapta her bölümden sonra alıştırmalar verilerek konunun pekiştirilmesi sağlanmaktadır. Bu alıştırmalarda kullanılan sözcükler öğretici ve dili öğrenen kişinin yardımıyla çeşitlendirilebilir. Sınıf içi uygulamarda öğrencilerin kitapta verilen her yeni dilbilgisi kuralını anlayıp anlamadığı sık sık alıştırmalarla kontrol edilmelidir. Dil öğreniminde esas tekrardır. Bu nedenle dili öğrenirken kuralların özümsenebilmesi için gerekirse kuralların ve hatta konunun tekrarlanılmasından kaçınılmamalıdır.
(Önsöz)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Yabancı Dil Öğrenimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,00   
25,00   
×
Kapat