Zincir Sudoku 1

ISBN
9789944917209
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Kitap, farklı alanda uygulamaları olan; insanların değişik araç gereçlerle ulaşabildikleri bu tatlı sudoku türevini; kolaydan çok zora doğru geniş bir zorluk seviyesinde barındırıyor. Akıl Oyunları Kitaplığı'nın tüm kitaplarında Yazının devamı...
10,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 550098
 

Ürün Özellikleri

Kitap, farklı alanda uygulamaları olan; insanların değişik araç gereçlerle ulaşabildikleri bu tatlı sudoku türevini; kolaydan çok zora doğru geniş bir zorluk seviyesinde barındırıyor. Akıl Oyunları Kitaplığı'nın tüm kitaplarında güdülen, sayfalar ilerledikçe soruların ebatları da zorlukları da artar mantığı bu kitapta da mevcut. Örnek sorunun çözüm anlatımıyla başlayan kitapta, yüzden fazla zincir sudoku var.
“Strimko“ ya da “Chain Sudoku“ adıyla bilinen Zincir Sudoku, bir süredir Sudoku ve Ötesi Dergisi'nde yer almaktaydı. Zincir Sudoku, sudokunun yeni kurallarla örülmüş hâli değildi; sadece yapıda ufak tefek değişikliklerle elde edilmiş bir çeşidiydi. 3x3 kutuların yerini, zincirler almış; kutularda her rakamdan bir tane olmalı kuralı zincirlere devredilmişti. Bu yüzden, sudoku severler zincir sudokuya alışmakta zorlanmadılar.
Eminiz, sudokunun bu yeni görünümü birçok sudoku çözer için daha eğlenceli olacak.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğlence Bulmaca

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,00   
10,00   
×
Kapat