Yeni Başlayanlar İçin Kare Karala %17 indirimli

Yeni Başlayanlar İçin Kare Karala

ISBN
9789944917162
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Nasıl çözülür Nereden başlamalıyız türü sorulara cevap verebilmek; okuyucuyu, takipçiyi bu doğrultuda yönlendirebilmek için Akıl Oyunları Kitaplığı, “Yeni Başlayanlar İçin“ serisi başlığı altında kaynak kitaplar Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 387442
 

Ürün Özellikleri

Nasıl çözülür Nereden başlamalıyız türü sorulara cevap verebilmek; okuyucuyu, takipçiyi bu doğrultuda yönlendirebilmek için Akıl Oyunları Kitaplığı, “Yeni Başlayanlar İçin“ serisi başlığı altında kaynak kitaplar yayınlamaya başlamıştı. Bunlardan biri olan Yeni Başlayanlar İçin Kare Karala kitabı da okuyucuyla buluştu.
Kare Karala, sahip olduğu kuralların açık olması, resmetmeye dönük bir oyun olması nedeniyle çokça tercih edilen bir tür ve bu yüzden Akıl Oyunları Kitaplığı, daha öncesinde farklı boyutlarda yayınladığı iki kitaptan sonra, Yeni Başlayanlar İçin de bir karala kitabı yayınlamayı uygun görmüş.
Kitabın, adından da anlaşılacağı gibi öncelikli amacı, yaş gözetmeksizin, Kare Karala türüne yeni başlayanlara rehberlik etmek. Bunu da, kitabın başındaki çözüm anlatımından itibaren, sayfalar boyunca yer verilmiş küçük ebatlı diyagramlarla yapmak.
Kitap, yeni başlayanlar için bulunmaz bir kaynak olmasının yanı sıra, büyük boy karala çözmekten yorulmuşlar için de bir dinlenme alanı hükmünde. Çünkü kendilerini fazla zorlamadan çözebilecekleri çok sayıda oyunu barındırıyor.
Herhangi bir yaş kısıtlaması olmadığı, her yaşta yeni başlayana hitap ettiği için de, ayrıca bir “çocuk kitabı“ olarak da anılabilir. Yani içeriğinden dolayı ifade ettiği manalardan biri de, ilköğretimdeki, lisedeki öğrencilerin de Kare Karala öğrenme amaçlı kullanacakları bir kitap olması.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğlence Mizah

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat