Yemek Zamanı %25 indirimli Kolektif

Yemek Zamanı - Yumurta

ISBN
9786053741923
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
20
Minik Ellere Minik Kitaplar... Hayvanlar, Yemek Zamanı, Uyku Zamanı ve Oyuncaklar isimli kitaplardan oluşan Parlayan Kitaplarım serisi; çocukların dünyasına yakın olan sözcükleri ve görsellerini sunar. Çocuğunuz Parlayan Kitaplarım'la Yazının devamı...
5,00 TL
%
35
İndirimli
3,25 TL Kazancınız: 1,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 365888
 

Ürün Özellikleri

Minik Ellere Minik Kitaplar...
Hayvanlar, Yemek Zamanı, Uyku Zamanı ve Oyuncaklar isimli kitaplardan oluşan Parlayan Kitaplarım serisi; çocukların dünyasına yakın olan sözcükleri ve görsellerini sunar. Çocuğunuz Parlayan Kitaplarım'la birlikte kendi günlük hayatında yer alan seksen kadar varlık ve nesneyi tanıma olanağı bulacak ve isimlerini öğrenecek.
Parlayan Kitaplarım serisi çocukların keyifli vakit geçirirken aynı zamanda kitap sevgisini de kazanmaları için özenle hazırlandı. Kitapların ebatları, çocuğunuzun kimseden yardım almadan kitabı tutabileceği ve sayfalar arasında kolayca ilerleyebileceği şekilde tasarlandı. Kâğıt yırtmaya hevesli çocukların kitapla istedikleri şekilde zaman geçirmelerine imkân vermek ve kitabın yıpranmasını engellemek için ise kartondan sayfalar kullanıldı.
Her sayfadaki basit ve renkli resimleri incelemek ve adlandırmak; eğlence ve oyunla çocuğunuzun öğrenmesine yardımcı olurken çocuğunuzun kelime hazinesini de geliştirecek. Varlıkları ve nesneleri resimleriyle birlikte algılayan çocuğunuz, aralarındaki ilişkiyi de eğlenerek keşfedecek.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

26x28

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,25   
3,25   
×
Kapat