İçindeki Sırlarıyla Vücudunu Keşfet %17 indirimli Luann Colombo

Vücudunu Keşfet

ISBN
9789752306622
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
16
Tamamı renkli kolay anlatımlı Vücudunu Keşfet zengin görsel malzemesi, yalın anlatımı ve bilimsel içeriğiyle içinizdeki bilmediğiniz sırları sizlere anlatıyor. Her yaştan insana hitap eden bu maket kitap, vücudumuzun sayfalarını, her Yazının devamı...
29,90 TL
%
17
İndirimli
24,82 TL Kazancınız: 5,08TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 435744
 

Ürün Özellikleri

Tamamı renkli kolay anlatımlı Vücudunu Keşfet zengin görsel malzemesi, yalın anlatımı ve bilimsel içeriğiyle içinizdeki bilmediğiniz sırları sizlere anlatıyor. Her yaştan insana hitap eden bu maket kitap, vücudumuzun sayfalarını, her bir sistemine ait parçaları tek tek, 3 boyutlu görsellik kullanılarak aralıyor. Ayrıca kullandığı 3 boyutlu görsellik sayesinde inanılmaz bir makine olan, karmaşık insan vücudunu anlatırken, hem öğretiyor hem eğlendiriyor.
Boyut Yayıncılık etiketli “Vücudunu Keşfet“ insan vücudunu yakından tanımanız için eşsiz bir kaynak. İnsan vücudunun anatomik özelliklerini keşfedeceğiniz bu kitap kas sisteminden iskelet yapısına, eklemler ve kemik kırıklarından sindirim sistemine, idrar ve solunum sisteminden sinir sistemine kadar geniş bir içeriğe sahip.
Vücudunu Keşfet ile vücudunuzun nasıl çalıştığını anladıkça, olabileceğinizin en iyisi olmayı da öğreneceksiniz!
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

21.5x27.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Biyoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,82   
24,82   
×
Kapat