Üretim ve Hizmet Süreçlerinin Yönetimi

ISBN
9789754360684
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
466
Üretim ve hizmet süreçlerinin yönetimi, hemen her yerde karşımıza çıkan, çoğu günlük çalışma yaşamımızın bir parçası haline gelmiş olan faaliyetlerin, süreç anlayışı içinde irdelenmesidir. Klasik anlamda 'Üretim Yönetimi', Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557673
 

Ürün Özellikleri

Üretim ve hizmet süreçlerinin yönetimi, hemen her yerde karşımıza çıkan, çoğu günlük çalışma yaşamımızın bir parçası haline gelmiş olan faaliyetlerin, süreç anlayışı içinde irdelenmesidir. Klasik anlamda 'Üretim Yönetimi', 'Üretim ve İşlemler Yönetimi' gibi adlarla anılan derslerin konuları arasında yer alan, son yılların popüler kavramları olan 'Reengineering' ve 'Tedarik Zinciri Yönetiminin' etkisiyle işletmelerin tüm fonksiyonel alanlarına yayılan süreçler, kitabın başlıca ilgi alanlarını oluşturmaktadır. Ancak bu çalışma, süreçlerle tanışma özelliği taşıyan bir giriş kitabı olarak algılanmalıdır.
Kitabın hedef kitlesini, üretim ve hizmet sektörlerinde çalışan, sorgulayan, 'nasıl uygularımı' araştıran okuyucular oluşturmaktadır. Daha ilk düşünce aşamasından itibaren kitabın teorik olmaktan çok uygulamaya yönelik olması, özellikle de neyin nasıl uygulanabileceğini anlatan, 'yemek kitabı' tarzında yazılması amaçlanmıştı. Dolayısıyla sadece derste okutulan ve çoğu kez zorunluluktan alınan bir kitap olmak yerine, uygulamaya yönelik detayları ortaya koyan bir masa üstü kitabı olması hedeflenmişti.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat