Ülkeler ve İnsanlar Müzikli Dünya Atlası Multimedya Ansiklopedi CD-Kitaplarla Devr-i Alem (10 Kitap + 8 CD + 1 CD-ROM + 1 Video-CD) (Ciltli)

ISBN
978975521125X
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
396
Kitapların İsimleri: Dünya Batı Avrupa Kuzey ve Doğu Avrupa Kuzey ve Orta Amerika Antiller ve Güney Amerika Afrika Okyanusya Asya Türki Cumhuriyetler Ve Ortadoğu Türkiye Coğrafya ile ilgilenenler için gezginci ruhu taşıdıkları ve macera Yazının devamı...
148,80 TL
%
17
İndirimli
123,50 TL Kazancınız: 25,30TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568546
 

Ürün Özellikleri

Kitapların İsimleri:
Dünya
Batı Avrupa
Kuzey ve Doğu Avrupa
Kuzey ve Orta Amerika
Antiller ve Güney Amerika
Afrika
Okyanusya
Asya
Türki Cumhuriyetler Ve Ortadoğu
Türkiye
Coğrafya ile ilgilenenler için gezginci ruhu taşıdıkları ve macera meraklısı oldukları söylenir. Onlar ellerindeki atlas, harita ya da fotoğraflarla birçok gizemli ülkeyi fethedip, doyumsuz maceraların tadına varırlar düşlerinde. Kendinizi düş kaşifi veya bilgi avcısı hissediyorsanız elinizdeki CD kitabınızın sayfaları sizi maceraya ve bilgiye davet ediyor. Dünyayı öğrenmenin bu kadar keyifli olabileceğine ilk kez tanık olacaksınız. Çünkü Ülkeler ve İnsanlar Multimedya Dünya Atlası'nda, isminde yer alanlardan fazlası var. İnsanlar, ülke müzikleri, fotoğraflar, CD-Rom'lar, Video CD'ler ve Internet üzerinden doğrulanmış, yoğunlaştırılmış son bilgiler eşliğinde sayfalardan fışkıran görsel bir şölen... CD Kitapların arka kapaklarındaki çarpıcı bilgilerin ise, yeni bir ansiklopedi değerinde olduğunu keyifle farkedeceksiniz.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Referans Sözlük

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
123,50   
123,50   
×
Kapat