Türkiye Uygarlıklar Rehberi-2: Marmara Etrafında-Karadeniz Kıyısı %17

Türkiye Uygarlıklar Rehberi 2 Marmara Etrafında / Karadeniz Kıyısı

ISBN
9789750804816
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
179
Türkiye Uygarlıklar Rehberi, tarihin şafağından beri burada birbiri ardına serpilmiş olan kültürlerin tarihsel anıtlarına, arkeolojisine ve mimarisine dair bir rehberdir. Uygarlıkların tarih içinde yer değiştirdikleri bir coğrafya Yazının devamı...
18,00 TL
%
30
İndirimli
12,60 TL Kazancınız: 5,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 447308
 

Ürün Özellikleri

Türkiye Uygarlıklar Rehberi, tarihin şafağından beri burada birbiri ardına serpilmiş olan kültürlerin tarihsel anıtlarına, arkeolojisine ve mimarisine dair bir rehberdir. Uygarlıkların tarih içinde yer değiştirdikleri bir coğrafya üzerindeki yolculuğa eşlik eden bu beş ciltlik yapıt, üst üste kurulmuş şehirlerin ve kültürlerin akıbetlerinin birbirlerine nasıl sirayet ettiğini, farklı uygarlıkların geride bıraktıkları yapılarla nasıl bir kültür hazinesini bizlere devrettiğini yerinde görmeye niyetlenen gezmenlerin elkitabı olacak.
Homeros'un destanlarından anlattığı topraklardan ve Osmanlı'nın iki başkentinden geçirip Marmara Denizi'nin etrafında dolaştırarak başlıyor Türkiye Uygarlıklar Rehberi'nin ikinci cildi; sonra, mitik bir yolculuğun izini takip ederek “altın post“u ararken, antik çağda “konuksever deniz“ adı verilen Karadeniz'in kıyılarında gezmenlere eşlik ediyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16.5x24

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Bölgeler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,60   
12,60   
×
Kapat