Türkiye Uygarlıklar Rehberi 5 Kitap Takım (Kutulu) John Freely

Türkiye Uygarlıklar Rehberi 5 Kitap Takım (Kutulu)

ISBN
9789750804793
Yazar
Yayıncı
Türkiye Uygarlıklar Rehberi, tarihin şafağından beri burada birbiri ardına serpilmiş olan kültürlerin tarihsel anıtlarına, arkeolojisine ve mimarisine dair bir rehberdir. Uygarlıkların tarih içinde yer değiştirdikleri bir coğrafya Yazının devamı...
106,00 TL
%
30
İndirimli
74,20 TL Kazancınız: 31,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 610158
 

Ürün Özellikleri

Türkiye Uygarlıklar Rehberi, tarihin şafağından beri burada birbiri ardına serpilmiş olan kültürlerin tarihsel anıtlarına, arkeolojisine ve mimarisine dair bir rehberdir. Uygarlıkların tarih içinde yer değiştirdikleri bir coğrafya üzerindeki yolculuğa eşlik eden bu beş ciltlik yapıt, üst üste kurulmuş şehirlerin ve kültürlerin akıbetlerinin birbirlerine nasıl sirayet ettiğini, farklı uygarlıkların geride bıraktıkları yapılarla nasıl bir kültür hazinesini bizlere devrettiğini yerinde görmeye niyetlenen gezmenlerin elkitabı olacak.
Türkiye Uygarlıklar Rehberi 1
İstanbul / John Freely

Etiket Fiyatı: 25 TL


“Bana öyle geliyor ki diğer şehirler ölümlü olduğu halde, yeryüzünde insanlar olduğu müddetçe bu şehir ayakta kalacak.“ Fransız gezgin Petrus Gyllius'un 16. yüzyılda söylediği sözleri aktaran John Freely bu ölümsüz şehrin, İstanbul'un tarih boyunca üst üste biriktirdiği uygarlıkları katmanlarına ayırıyor. Byzantion, Konstantinopolis ve İstanbul... Roma, Bizans ve Osmanlı şehrinin, bugünün modern yapıları arasında yer yer kaybolan yapılarının peşinden koşanlar için ideal bir kaynak, Türkiye Uygarlıklar Rehberi'nin birinci cildi.
337 s. 1. Hamur Ciltsiz 17 x 24 cm




Türkiye Uygarlıklar Rehberi 2

Kağıt Tipi

Standart

Kategori

Kitaplar Tarih Bölgeler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
74,20   
74,20   
×
Kapat