Türbülans Çağında Yönetim ve Liderlik (3 Kitap Set) Kolektif

Türbülans Çağında Yönetim ve Liderlik (3 Kitap Set)

ISBN
9786054538065
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
910
Bütün departmanlar için yeni bir stratejik davranış planı Önümüzdeki 20 yılı hiç düşündünüz mü Dünyanın birçok yerinde, birçok sanayi kolunda, sonuçların henüz ölçülemediği önemli değişimler gerçekleşiyor. Ülkelerin Yazının devamı...
68,00 TL
%
25
İndirimli
51,00 TL Kazancınız: 17,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 609083
 

Ürün Özellikleri

Bütün departmanlar için yeni bir stratejik davranış planı
Önümüzdeki 20 yılı hiç düşündünüz mü Dünyanın birçok yerinde, birçok sanayi kolunda, sonuçların henüz ölçülemediği önemli değişimler gerçekleşiyor. Ülkelerin mali yapıları değişiyor, Avrupa'daki borç krizi büyüyor ve bu durum tüm dünya ekonomisinin sorununa dönüşüyor. Dünyanın hemen her yerinde politikanın ve iş dünyasının liderleri, farklı bir zamanda yaşadıklarını hissediyorlar.
Bu yeni gelişmelerin nabzını tutan ünlü Harvard profesörü Rosabeth Moss Kanter ile küresel ekonomi uzmanı Philip Kotler; 2011'in en kritik içgörüleriyle dolu kitaplarında Satış ve Pazarlama, İK, Satınalma, İmalat, BT, Finans ve Yönetim departmanlarına manevra alanları açacak erken uyarı sistemleri, senaryolar ve yeni çağın stratejilerini ele alıyor.
Büyük küçük her kuruluşun er geç yüzeceği tehlikeli sulardan güvenli bir şekilde çıkmanın kurallarını ele alan son on yılın en iyi üç kitabı, kusursuz bir okuma için gereken her şeye sahip.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
51,00   
51,00   
×
Kapat