Tiktak Okul Zamanı Eğitim Seti

ISBN
Tiktak Okul Zamanı
Yazar
Yayıncı
Tiktak Okul Zamanı Eğitim Seti 21 x 29.7 cm, Renkli, Resimli, 22 Kitap, 110 gram, I. hamur Yaş Grubu: 5+ Okul öncesi eğitimin en temel amaçlarından bir tanesi çocuğu ilkokula hazırlamaktır. Okul öncesi, çocukların ilkokula başlamadan önce Yazının devamı...
0,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 495767
 

Ürün Özellikleri

Tiktak Okul Zamanı Eğitim Seti

21 x 29.7 cm, Renkli, Resimli, 22 Kitap, 110 gram, I. hamur Yaş Grubu: 5+

Okul öncesi eğitimin en temel amaçlarından bir tanesi çocuğu ilkokula hazırlamaktır. Okul öncesi, çocukların ilkokula başlamadan önce çok sayıda beceriyi kazandığı, birçok bilgiyi öğrendiği kritik bir dönemdir. Çocuklara ilkokul için gerekli olan temel becerilerin kazandırılması onların ilkokula adaptasyonunu kolaylaştırır.

Bu yıllarda kazanılan bilgi ve beceriler, çocuğun hem akademik başarısına hem de hayat başarısına katkıda bulunur. İlkokula uyumun kolay olması ise çocukların, eğitimin yanı sıra öğretim anlamında ilk ciddi eğitim-öğretim yaşamlarına olumlu başlamalarını, ilkokulda daha başarılı olmalarını ve hayata daha donanımlı hazırlanmalarını sağlar. Bu nedenle okul öncesinde, ilkokula hazırlık önemle üzerinde durulması gereken bir alandır. Bu dönemde, çocukların bilinçli ve planlı olarak desteklenmesi son derece önemlidir.

MEB Okul Öncesi Eğitim Programının yeniden hazırlanması nedeniyle “Okul Yolu İlköğretime Hazırlık Seti” programa bire bir uyumlu hâle getirilerek ve yeniden düzenlenerek “TİKTAK OKUL ZAMANI 1. Sınıfa Hazırlık Seti” hazırlanmıştır. Her bir kitaba paralel olarak hazırlanmış, her biri 16 sayfadan oluşan 10 adet Aile Katılım Fasikülünden oluşmaktadır. Fasiküller, öğretmenlerin rahat çalışmasını sağlamak amacıyla perforajlı olarak düşünülmüştür.

“TİKTAK OKUL ZAMANI 1. Sınıfa Hazırlık Seti” her biri 32 sayfadan oluşan 10 kitap, 48 sayfalık bir “Matematik” kitabı, 32 sayfadan oluşan “Ülkemiz, Tarihimiz, Dünyamız” kitabı ve her kitaba paralel olarak hazırlanmış, her biri 16 sayfadan oluşan 10 adet “Aile Katılımı” fasikülünden oluşmaktadır. Matematik kitabında 0-20 arası sayılar verilmiştir. Set, MEB tarafından hazırlatılan yeni Okul Öncesi Eğitim Programıyla bire bir uyumludur.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
0,00   
0,00   
×
Kapat