Meraklı Çocuk Eğitim Seti

ISBN
Meraklı Çocuk
Yazar
Yayıncı
Meraklı Çocuk Eğitim Seti 21 x 29.7 cm, 10 kitap, Renkli, Resimli, 110,gram, I. hamur, yaş grubu: 3+ Okul olgunluğu birçok becerinin kazanılmasını gerektirir. Bu nedenle sadece ana sınıflarında verilen bir eğitim olmaktan çıkması 3 Yazının devamı...
100,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 495766
 

Ürün Özellikleri

Meraklı Çocuk Eğitim Seti

21 x 29.7 cm, 10 kitap, Renkli, Resimli, 110,gram, I. hamur, yaş grubu: 3+

Okul olgunluğu birçok becerinin kazanılmasını gerektirir. Bu nedenle sadece ana sınıflarında verilen bir eğitim olmaktan çıkması 3 yaşından başlayarak, uzun yıllara yayılması son derece önemlidir. Çocukların sıkılmadan, eğlenerek okula hazırlanmaları, kalıcı öğrenmelerin oluşumu ve beceri gelişimi açısından vazgeçilmezdir. Bu çerçeveden hareketle çocukların ilkokula ve hayata geniş bir vizyonla hazırlanabilmeleri için “Meraklı Çocuk İlkokula Hazırlık Seti” hazırlanmıştır. Bu set, “Tıkır Mıkır Eğitim Seti” 3 yaş çocukları için yeniden düzenlenerek oluşturulmuştur. “Meraklı Çocuk İlkokula Hazırlık Seti” Yeni Okul Öncesi Eğitim Programıyla bire bir uyumludur.

Bu set; her biri 24 sayfa olan 8 kitap, 32 sayfalık 1 aile katılımı kitabı, 16 sayfalık çomak kukla kitabı olmak üzere toplam 10 kitaptan oluşmaktadır. “Aile Katılımı” kitabı perforajlı olarak basılmıştır. Ayrıca, sette çocukların eğlenmesi amacıyla çıkartmalara yer verilmiştir.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
100,00   
100,00   
×
Kapat