Sri Guru ve Lütfu

ISBN
9789759820442
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
188
Yanılmak insana mahsustur. Mükemmel olmadığımız için yanılgıya düşmek kaçınılmazıdr. Yine de, kimse kusurlu kalmak istemez. Herlesin içinde mükemmeliye yönelen canlı bir unsur bulunmaktadır. Eğer böyle olmasaydı hiçbir eksiklik Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 548323
 

Ürün Özellikleri

Yanılmak insana mahsustur. Mükemmel olmadığımız için yanılgıya düşmek kaçınılmazıdr. Yine de, kimse kusurlu kalmak istemez. Herlesin içinde mükemmeliye yönelen canlı bir unsur bulunmaktadır. Eğer böyle olmasaydı hiçbir eksiklik hissetmezdik. Mükemmeliyete olan eğilimimiz kuşkusuz çok zayıf ve sınırlıdır; aksi halde hedefe bir anda ulaşabilirdik. Sınırlı kapasitemiz ve mükemmeliyete olan eğilimimiz rehbere yani duruya yer açar.
Mükemmel olmayan, yardıma ihtiyaç duymasa mükemmel olurdu. Mükemmel olan, kendi rızasıyla kudretini gösteremiyorsa veya başkalarına yardımcı olmaıyorsa mükemmel olmazdı. O halde insanı mükemmeliyete yani Mutlak Gerçeğe ulaştıran rehberlik kaçınılmaz olarak Mutlak'ın Kendi işlevidir ve bu işlevin tezahür ettiği aracı ise, Sri Guru yani manevi rehberdir.

(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Doğu Felsefeleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat