Sorular ve Cevaplarla Kanser

ISBN
9799758378752
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
178
Çağımızın korkulu rüyası olmayı sürdürse de kanser hakkında daha çok şey biliniyor artık. Hastalığa yakalananların daha fazla bilgi ve destek alabildiği günümüzde, “Sorularla ve Cevaplarla Kanser“ kitabı, kanser tedavileri ile Yazının devamı...
12,50 TL
%
17
İndirimli
10,38 TL Kazancınız: 2,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 549322
 

Ürün Özellikleri

Çağımızın korkulu rüyası olmayı sürdürse de kanser hakkında daha çok şey biliniyor artık. Hastalığa yakalananların daha fazla bilgi ve destek alabildiği günümüzde, “Sorularla ve Cevaplarla Kanser“ kitabı, kanser tedavileri ile tedavi sırasındaki ve sonrasındaki yaşamı ayrıntılı olarak ele alıyor. Kanser hastaları ya da yakınlarınca sorulan soruların detaylı olarak yanıtlandığı kitapta, kanserin hemen her türüne ilişkin bilgi sahibi olmak mümkün... Kitapta, hastalık süresince hastaların ya da yakınlarının karşı karşıya kalabilecekleri zorluklar, nasıl davranmaları gerektiği, tedavi ve bakım sırasında dikkat edilecek unsurlar, tamamlayıcı tedaviler, geleceğe ilişkin planlar ve kanserden kurtulamama riskine karşı hastayı son evreye hazırlayan noktalara değiniliyor.
“Sorularla ve Cevaplarla Kanser“ hastaları ve yakınlarını kanser konusunda bilgilendirmeyi ve onlara hastalığın hangi aşamasında olunursa olunsun yol göstermeyi hedefleyen bir başvuru kitabı.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlıklı Yaşam

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,38   
10,38   
×
Kapat