Siyer-i Nebi (Ciltli) Kolektif

Siyer-i Nebi (Ciltli)

ISBN
9789759018924
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
400
“Siyer“, lügatte “siyret“ kelimesinin çoğuludur. “Siyret“ ise, yol gidiş, hal tercemesi ve insanın mânen tuttuğu yol manalarına gelir. “Siyer-i Nebî“ ise Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hayatını anlatan tarih ilmidir. Siyer-i Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 602712
 

Ürün Özellikleri

“Siyer“, lügatte “siyret“ kelimesinin çoğuludur. “Siyret“ ise, yol gidiş, hal tercemesi ve insanın mânen tuttuğu yol manalarına gelir. “Siyer-i Nebî“ ise Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hayatını anlatan tarih ilmidir. Siyer-i Nebî, Tefsîr, Hadîs, Fıkıh, İbâdet ve Ahlâk'la alakalıdır. Resûlüllah Efendimiz'in (s.a.v) ve güzide eshâbının hayatı iyi bilinirse, İslamî ilimler daha güzel ve etraflı bir şekilde kavranılır.
İşte bu meyanda, ummandan bir katre misali, mevcut siyer kitaplarından, her biri inci tanesi olan mevzuları, güzel bir şekilde dizmeye gayret ettik.
Resûlüllah Efendimiz'in (s.a.v) hayatından bir nebze bir şeyler öğrenip, muhabbet ederek onun yoluna sarılanlar vasıtasıyla Cenâb-ı Hakk'ın bizleri, Fahr-i Kâinat Efendimiz'in (s.a.v) şefaatine mazhar kılmasını ümid ederiz.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat