Sevgi Peygamberi - Hz. Muhammed (s.a.v.)

ISBN
9786051510682
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
180
İnsanları kurtuluşa çağıran son ve en sevgili peygamber, Hz. Muhammed (s.a.v.). O'nu kelimelerle anlatması ne kadar da zor... En usta edebî sözlerle bile anlatılması çok zor... Gönüller tahtının tek sahibi O; tüm insanlar için Allah'tan Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 575219
 

Ürün Özellikleri

İnsanları kurtuluşa çağıran son ve en sevgili peygamber, Hz. Muhammed (s.a.v.). O'nu kelimelerle anlatması ne kadar da zor... En usta edebî sözlerle bile anlatılması çok zor... Gönüller tahtının tek sahibi O; tüm insanlar için Allah'tan getirdiği mesajla milyonlarca insanı cehennem çukuru olmaktan kurtaran, insanların en merhametlisi, en dürüstü, en güveniliri: Hz. Muhammed (s.a.v.)

O'nu tanıtmayı amaçlayan bu kitabı okurken, olur ya, belki uzaklardan bir gül kokusu burnumuza çalınır. Hayatı baştan sona bizlere örnek olan o Yüce Peygamber'i tanımakla, O'na biraz daha yakın olmaktır hayalimiz. O'nu belli başlı dönemlerde değil, her zaman, her an okumalı, yaşamımızı O'nun örnek duruşu ve kişiliğini esas alarak düzene sokmalıyız.

Sevgi Peygamberi, bu niyazlarla ortaya çıktı. O'na yakın olmanıza vesile olabilmemiz temennisiyle, bu çok değerli eseri size takdim ediyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat