Mutlu ve Huzurlu Bir Yaşam İçin Genç Kızların Yol Haritası %17 indirim

Genç Kızların Yol Haritası

ISBN
9789759139292
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
220
Kadını da erkeği de insan olarak yaratan, onların yaratılış mantıklarını ve üstünlük nitelik belirlemesini yapan Allah'tır. önemli olan bunu doğru anlamaktır. Bir ayette Allah c.c. şöyle buyuruyor: “Ey insanlar biz sizi bir erkek ve Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460847
 

Ürün Özellikleri

Kadını da erkeği de insan olarak yaratan, onların yaratılış mantıklarını ve üstünlük nitelik belirlemesini yapan Allah'tır. önemli olan bunu doğru anlamaktır. Bir ayette Allah c.c. şöyle buyuruyor: “Ey insanlar biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık. Ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere kabilelere ayırdık Muhakkak ki Allah katında en değerli ve üstün olanınız, O'nun sınırlarına uymada en çok duyarlılık gösterenlerinizdir.“ Hucûrat, 13. Bu ayetle beraber erkek üstünlüğü, kadın üstünlüğü veya ırk üstünlüğü tartışmaları da bitmiştir. Müslümanlar bunu böyle kabul etmek durumundadırlar. Aralarındaki üstünlük yansını da artık, “nasıl daha iyi bir Müslüman olacakları“ hedefine yönlendirmelidirler.
Miras, şahitlik, imamlık ve tesettür gibi konulardaki farklılıklar, sadece doğal yapılardan kaynaklanan farklılıklardır. Buralarda eşitlik bozulmaktadır; ama adalet asla bozulmaz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, en son hesapta adalet eşitlikten çok daha büyük denge sağlayıcıdır.

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat