Savaşmadan Yenilmek %17 indirimli Mustafa Yıldırım

Savaşmadan Yenilmek

ISBN
9789756047071
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
286
Oktay Akbal Mustafa Yıldırım üst üste yapıtlar veriyor. Halkımızı aydınlatan, derinliği olan, çok anlamlı, çok etkileyici çalışmalar: “Sivil Örümceğin Ağında“, “Meczup Yaratmak“, “Azerbaycan'da Adım Adım Teslimiyet“, Yazının devamı...
15,00 TL
%
25
İndirimli
11,25 TL Kazancınız: 3,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 456974
 

Ürün Özellikleri

Oktay Akbal
Mustafa Yıldırım üst üste yapıtlar veriyor.
Halkımızı aydınlatan, derinliği olan,
çok anlamlı, çok etkileyici çalışmalar: “Sivil Örümceğin Ağında“, “Meczup Yaratmak“, “Azerbaycan'da Adım Adım Teslimiyet“, “58 Gün“, “Ulus Dağına Düşen Ateş“. Şimdi de “Savaşmadan Yenilmek“.

Bu uyuşuklukla, bu çıkarcılıkla, bu özel hesaplarla daha çok yaşayacağız ABD bizden asker ister; Kore'ye, Afganistan'a, Balkanlar'a, Lübnan'a... Binlerce askerimizi yollarız. Özgürlük uğruna, “hür dünya“ adlı bir uyduruk düşünceyi savunmak için! Daha doğrusu ABD çıkarlarını korumak için!..
Ama ülkemizin sınırlarını bir parmak aşmaya kalkıştık mı, hemen uçaklar tepemizde dolaşır, “Sakın ha, sakın ha, yoksa“ gözdağlarıyla!..
İşte, Mustafa Yıldırım'ın “Savaşmadan Yenilmek“ dediği budur! Teslimiyet gibi bir şeyi yaşamak, yaşatılmak...
“Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz.“ Olmamalı!.. Ama biri var, dağlardaki eşkıyalardan güçlü!.. Mustafa Yıldırım, “Savaşmadan Yenilmek“ te diyor ki:
“Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler eşkıyanın küçük ortağı olmayı içlerine sindirmiyorlarsa, bu gerçeği görmüyor olamazlar. Türkiye Cumhuriyeti tüm geçmiş eşkıyalıkların, devletlerarası hukuka aykırı işgallerin, örtülü kanlı operasyonların, Birleşmiş Milletlerde, o olmazsa uluslararası savaş-terör, soygunculuk, soykırım mahkemelerinde dava konusu edilmesini istemelidir. Çünkü yok olunacaksa, onurumuzla yok olalım daha iyi!..“ Onur diye bir şey varsa, kalmışsa!.. Cumhuriyet, 5.6.2007
Şakir Süter
Mustafa Yıldırım'ın yine adeta iğneyle kuyu kazarak ortaya bir kitap çıkardığını... Yıldırım'ın “Savaşmadan Yenilmek“ isimli bu kitabında, içinde bulunduğumuz ya da yakın geçmişimizdeki süreçte ülkesine ihanet edenlerin encamını sergilediğini...
Akşam, 22.5.2007
Bertan Onaran
Mustafa Yıldırım 'ın son kitabının adı bu; yine Ulus Dağı Yayınları basmış. Can gözü kulağı açık bir Anadolu insanının, yurdumuz, bölgemiz, dünya üzerinde oynanan oyunlar karşısındaki bilinçli tepkilerini dile getiren yazılardan oluşuyor ve diyor ki:
Ama tarih boyunca asla 'çılgın' olmamış, akıllı Türklerden bazıları hâlâ diyor ki:
O zaman da ihanet vardı, şimdi de var,
Sonunda Ulus Dağı'na çıkılacak
Ve yine bir ateş yakılacak
Savaşmadan yenilmek yok!

Cumhuriyet, 2.5.2007
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,25   
11,25   
×
Kapat