Azerbaycanda Proje Demokratiya %17 indirimli Mustafa Yıldırım

Azerbaycan'da Proje Demokratiya

ISBN
9789756047040
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
178
Sivil Örümceğin Ağında Nefte Bulaşmış Demokrasi Operasyonu... Örümcek, ağını örer ve sabırla bekler. Avına iğnesini batırır; enzimini akıtıp onun içini eritir ve vantuzuyla emer. Geriye ağa takılı olarak canlı gibi görünen Yazının devamı...
10,00 TL
%
25
İndirimli
7,50 TL Kazancınız: 2,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 467708
 

Ürün Özellikleri

Sivil Örümceğin Ağında
Nefte Bulaşmış Demokrasi Operasyonu...
Örümcek, ağını örer ve sabırla bekler. Avına iğnesini batırır; enzimini akıtıp onun içini eritir ve vantuzuyla emer. Geriye ağa takılı olarak canlı gibi görünen içi boş böceklerin kabukları kalır.
CIA istasyoncuları da tıpkı bir örümcek gibi topluma sızdılar. Devşirdikleri elemanlarla Bodrum'a geldiler; Türk devletlerini işgale hazırlamak üzere, yeni sivil yardımcılar buldular. Türkiye'de örülen ağdan beslenen bu yardımcılar, örümcek ağını Azerbaycan'a ve Asya'ya bağlamakta gecikmediler.
“Demokrasi kuracağız!“ diyen İngiliz ve Amerikalı sivil-resmi örümcekler, devşirme Türklerin rehberliğinde Bakû'ye girdiler. Sterlin ve dolarla beslenen ağ genişledi. Gazeteler, dernekler, sendikalar, partiler kuruldu. Quantum'un temsilcisi George Soros da çok gecikmedi...
Sivil Örümceğin Ağına düşen ülkelerin kaynakları, piyasa örümceklerinin vantuzlarıyla emilirken, içlerine zehir akıtılmış ve yalnızca demokrasi kabukları kalmış olan 'Anglo-Sakson' demokratları, öz yurtlarının bağımsızlığını yıkan birer aygıta dönüştüler.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13,5x1,3

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Siyaset Bölgeler-Ülkeler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,50   
7,50   
×
Kapat