Risale-i Nurun Dil Özellikleri %17 indirimli Servet Armağan

Risale-i Nur’un Dil Özellikleri

ISBN
9789752697270
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Risale-i Nur'un dilini bilmeden, yakından tanımadan onu anlayabilmek ve hakkıyla istifade edebilmek düşünülemez. Sadece ilim adamları ve akademisyenler için değil, Risale-i Nur'u okumaya başlayanlar, okuyup daha fazla istifade etmek isteyen Yazının devamı...
9,00 TL
%
30
İndirimli
6,30 TL Kazancınız: 2,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 442217
 

Ürün Özellikleri

Risale-i Nur'un dilini bilmeden, yakından tanımadan onu anlayabilmek ve hakkıyla istifade edebilmek düşünülemez.
Sadece ilim adamları ve akademisyenler için değil, Risale-i Nur'u okumaya başlayanlar, okuyup daha fazla istifade etmek isteyen herkes için bir başlangıç kitabı olarak hazırlanan bu kitapta, merak edilen ve cevabı aranan önemli sorulara cevaplar sunuluyor.
Risale-i Nur toplumun hemen her kesimine aynı anda nasıl hitap edebiliyor Risaleler çok ağır ve zor şartlar altında telif edilmesine rağmen hem ilmî hem akıcı bir üslupla nasıl kaleme alındı Risale-i Nur'un dil ve üslubu gerçekten ağır mı Onu sadeleştirmek mümkün mü
Bu kitap ömrünün 60 yılı boyunca Risale-i Nur Külliyatı'nı okuyan, onun üzerine araştırmalar yapıp kitap ve makalelere imza atan Prof. Dr. Servet Armağan tarafından kaleme alındı. Bu kitapta uzun yıllar boyunca yazarın Risale-i Nur'daki dil ve üslup özelliklerine dair tespitlerini, hatıralarını ve kaydettiği yorumlarını, bir bütün halinde bulacaksınız.
“Risale-i Nur'un Dil özellikleri“ Risaleleri daha kolay anlama, zihinlerde beliren sorulara cevap bulma yolunda sizin için bir rehber kitap olacak.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Makale

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,30   
6,30   
×
Kapat