Bir Zamanlar Rektördüm

ISBN
9789758364534
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
638
Elinizdeki kitap Türkiye'nin alanında değerli bir bilim adamının hayatından kesitler sunmaktadır. O, yoksulluk içinde zorlukları yenmiş, engellemeleri ve haksızlıkları aşabilmek için büyük bir mücadele vermiştir. Bir Anadolu Yazının devamı...
22,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570189
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki kitap Türkiye'nin alanında değerli bir bilim adamının hayatından kesitler sunmaktadır. O, yoksulluk içinde zorlukları yenmiş, engellemeleri ve haksızlıkları aşabilmek için büyük bir mücadele vermiştir. Bir Anadolu çocuğunun Türkiye'deki modern hukuk öğrenimi, Avrupa ve Amerika'daki bilim dünyası ile temasları, herkese ve bilhassa gençlere örnek olacak ibretli sahnelerle anlatılmaktadır.
Prof. Dr. Servet Armağan üniversitelerimizin ve hatta Türkiye'nin en şöhretli ilim adamlarından eğitim aldı, aralarında senelerce yaşadı. Hayatının yaklaşık 50 yılı ilim öğrenmek ve öğretmekle geçen Armağan, 40 bilimsel kitap ve 100'den fazla bilimsel makalenin kazandırdığı zengin bilim hayat tecrübesine dayanarak, Türk yüksek öğreniminin problemlerine çözüm önerileri sunmaktadır.
Prof. Dr. Servet Armağan'ın yaşamını kaleme aldığı bu satırlarda bir tarafta fakirlik, çalışkanlık ve dürüstlük; diğer tarafta ise çağdaş medeniyet ve bilim düzeyine ulaşma gayretlerini okuyacaksınız. Ayrıca eserde temel hak ve hürriyetlerin felsefesini ve hukuk devleti uğrundaki faziletli bir mücadelenin belgelerini de bulacaksınız.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Anı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,00   
22,00   
×
Kapat