Powerpoint Kolektif

Powerpoint

ISBN
9789752301559
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
144
Günlük kullanımda karşılaşılan problemler ve çözümleri Uygulamalı ekran görüntüleri ile hızlı ve etkin öğrenim Prezantasyon Dünyasına Giriş Powerpoint programının püf noktaları, kolay çözümleri... iyi projeler bile kötü bir Yazının devamı...
10,90 TL
%
17
İndirimli
9,05 TL Kazancınız: 1,85TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 601878
 

Ürün Özellikleri

Günlük kullanımda karşılaşılan problemler ve çözümleri
Uygulamalı ekran görüntüleri ile hızlı ve etkin öğrenim

Prezantasyon Dünyasına Giriş
Powerpoint programının püf noktaları, kolay çözümleri...
iyi projeler bile kötü bir sunum nedeniyle başarısız olabilir, çünkü bir projenin ya da bir fikrin sunumu, bunların tasarlanması kadar önemli bir konudur, işte Powerpoint, ister yazıcıdan aldığınız çıktılarla bir dosya olarak hazırlayın, ister bilgisayarınıza bağladığınız bir projeksiyon cihazıyla perde üzerinde sunun ya da isterseniz bir tepegöz cihazıyla duvara yansıtın, herhangi bir belgenin prezantasyonu için gerekli olabilecek hemen bütün araçları sağlar. Bu yüzden de özellikle iş dünyasında en az Word ve Excel kadar yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır. Office Görsel Eğitim Seti'nin en önemli parçalarından birisini oluşturan Powerpoint kitabında, esas olarak bu programı hiç tanımayan ya da yeni başlayan kullanıcılar gözetilmiştir. Bu yüzden elinizdeki kitabı bitirdiğinizde bütün bu işlemleri yapabilecek düzeyde olacağınızı umuyoruz.
Powerpoint nedir
Hazırladığınız belgeleri, örneğin bir raporu, projelerinizi ya da bir tanıtım dosyasını, bir fikri belli bir anlatım düzeni içinde, hatta belki belli bir senaryoyu izleyerek, ses, metin, görüntü, animasyon, grafikler, görsel efektler ve hatta video ekleyerek kurgulayabileceğiniz, sunum için hazırlanıp sonra da sunabileceğiniz bir programdır.
(Tanıtım Yazısından)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,05   
9,05   
×
Kapat