Peyniraltı Edebiyatı

ISBN
6958888111554
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
42
Peyniraltı Edebiyatı olarak 2016'ya Beat Kuşağı'nın ve Amerikan Edebiyatı'nın temel taşlarından Jack Kerouac'ı arşivlik bir dosya ile kapağa taşıyarak merhaba diyoruz. Dosyada Ece Şimşek'in çevirdiği Dan Kaplan'nın Jack Kerouac ve Yazının devamı...
5,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 572556
 

Ürün Özellikleri

Peyniraltı Edebiyatı olarak 2016'ya Beat Kuşağı'nın ve Amerikan Edebiyatı'nın temel taşlarından Jack Kerouac'ı arşivlik bir dosya ile kapağa taşıyarak merhaba diyoruz.

Dosyada Ece Şimşek'in çevirdiği Dan Kaplan'nın Jack Kerouac ve Beat Kültürü adlı yazısı Kerouac ve arkadaşlarının Beat etrafında şekillenen edebiyatları ve yaşamları konusunda şimdiye kadar bildiklerimizden çok daha fazlasını vaadediyor.

Müzisyen ve şair Can Bonomo, bu sayıda Jack Kerouac ve Yolda'nın kendi için ne anlama geldiğini yazdı. Can Bonomo bundan sonraki sayılarda da şiirleriyle aramızda olacak.

Jack Kerouac'ın ülkemizdeki yayıncısı Siren Yayınları'nın genel yayın yönetmeni Sanem Sirer, Kerouac'ın paltosunun ceplerini yokluyor ve yazarın hayatına farklı bir yönden bakıyor.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Dergiler / Periyodik Yayınlar Edebiyat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,00   
5,00   
×
Kapat