Özel Eğitim %17 indirimli Komisyon

Özel Eğitim

ISBN
9786054515356
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
398
Değerli okuyucular, bu kitap iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde; özel eğitim süreci, özel eğitimde roller ve sorumluluklar, Türkiye'de özel eğitimde örgütlenme ve mevzuat, kaynaştırma uygulamaları, bireyselleştirilmiş Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 495036
 

Ürün Özellikleri

Değerli okuyucular, bu kitap iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde; özel eğitim süreci, özel eğitimde roller ve sorumluluklar, Türkiye'de özel eğitimde örgütlenme ve mevzuat, kaynaştırma uygulamaları, bireyselleştirilmiş eğitim programlarının hazırlanması, özel eğitim ve kaynaştırma sınıflarının etkili şekilde yönetimi üniteleri ile özel gereksinimli öğrencilerle karşılaşmış ya da karşılaşacak olan öğretmen adayları ve öğretmenlere bu öğrencilerinin eğitimi ile ilgili en temel açıklamaları özet olarak sunmaktadır.
Kitabın ikinci bölümünde ise öğretmenlerin sınıflarında karşılaşabilecekleri özel gereksinimli öğrencilerin özellikleri ve çeşitli özel gereksinim gruplarında yer alan bu öğrencilerle kullanılabilecek eğitim - öğretim yöntem ve stratejileri konusunda bilgilendirici üniteler yer almaktadır. Bu bağlamda bu kitapta, zihin yetersizliği, otizm spektrum bozukluğu, işitme yetersizliği, görme yetersizliği, öğrenme güçlükleri olan çocuklar ve üstün zekâlılar ele alınmıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat