Osman Gazi’ den Vahdettin’ e Osmanlı Kronolojik Tarihi Kolektif

Osman Gazi’ den Vahdettin’ e Osmanlı Kronolojik Tarihi

ISBN
9789752542761
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
100
Osmanlı tarihini cep boy olarak sizlere sunmamızın nedeni; kolay taşınır, çabuk okunur haliyle özellikle orta öğretimde okuyan gençlerin tarihimizi algılayışını kolaylaştırmaktır. Şimdiye kadar piyasada bulunan ders kitabı Yazının devamı...
5,90 TL
%
30
İndirimli
4,13 TL Kazancınız: 1,77TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 658639
 

Ürün Özellikleri

Osmanlı tarihini cep boy olarak sizlere sunmamızın nedeni; kolay taşınır, çabuk okunur haliyle özellikle orta öğretimde okuyan gençlerin tarihimizi algılayışını kolaylaştırmaktır. Şimdiye kadar piyasada bulunan ders kitabı formatındaki kitaplarda öğretilmeye çalışılan tarihin, gençlerimizde olumsuz bir önyargı oluşturduğunun farkındayız. Tarih dizimizi cep boy yayınlayarak, aslında tarihi daha okunur hale getirdiğimizi düşünüyoruz.
Olaylar ve süreçler arasındaki ilişkinin netliği sadece bir durumu değil, her iki durumu da net bir şekilde ortaya koyduğundan algıda kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz. Binlerce yıllık Türk Tarihi'ni çocuklarımıza-gençlerimize öğretmek biz Neden Kitap çalışanlarının asli görevidir.
Bu uyarlamayla beraber görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Genç arkadaşlarımızın bilgiye en ucuz yoldan ulaşabilmesi için de 5,90 TL fiyatla kitaplarımızı satışa çıkardık.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Osmanlı ve Öncesi (Siyasi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,13   
4,13   
×
Kapat