Okul Öncesinde Özel Eğitim %17 indirimli A.D. Sığırtmaç-E.D.Gül

Okul Öncesinde Özel Eğitim

ISBN
9789754994780
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Eğitim doğumdan ölüme kadar devam eden ve sürekli yeni bilgiler edinilen bir süreçtir. öğrendiğimiz her yeni bilgi hayatımızı daha da kolaylaştırmakta, kendimize güvenimizi artırmakta, bilgiyi öğrenme ve araştırma çabamızı Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 444170
 

Ürün Özellikleri

Eğitim doğumdan ölüme kadar devam eden ve sürekli yeni bilgiler edinilen bir süreçtir. öğrendiğimiz her yeni bilgi hayatımızı daha da kolaylaştırmakta, kendimize güvenimizi artırmakta, bilgiyi öğrenme ve araştırma çabamızı artırmaktadır.
Okul öncesi dönemden itibaren eğitim birçok ülkede zorunlu hale getirilmiştir. Normal gelişim gösteren çocuklar için bile erken eğitim bu kadar önemli ise özel gereksinimli çocuklar için eğitimin önemi tartışılamaz. Gelişimin hızlı olduğu 0-6 yaş döneminde özel gereksinimli çocukların belirlenmesi ve uygun eğitim ortamlarına yönlendirilmesi gerekmektedir. Bu konuda çocuğun eğitiminden aktif sorumlu olan ebeveynlere ve öğretmenlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Bütün çocukların eğitim hakkı göz önünde bulundurulmalı ve topluma kazandırılması için çaba sarf edilmelidir.
Bu kitapta özel gereksinimli çocukların gelişimsel özellikleri, yetersizliklerin oluşma nedenleri, bu çocukların eğitim ortamlarının düzenlenmesi ve eğitimlerinin planlanması, kaynaştırma eğitimi, özel gereksinimli çocuğa sahip ailelerin yaşadıkları duygular ve gösterdikleri tepkiler konularına yer verilmiştir. Bu kitabın lisans öğrencilerie farklı gelişimsel özellikleri olan çocukları tanıyabilmeleri ve eğitimlerini planlayabilmeleri açısından yardımcı olacağı düşünülmektedir.
Yrd. Doç. Dr. Ayperi Dikici Sıgırtmaç, Eylül 2008-
(önsözden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat