Office 2003 XP Set (5 Cd-Rom + 5 Kitap)

ISBN
9789752301566
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
720
Görerek, duyarak, uygulayarak ve okuyarak OFFICE 2003 Eğitim Seti. Bir ofiste ihtiyaç duyulan tüm programlar için görsel öğrenim... Gündelik iş yaşantısında karşılaşılan her türlü problemin çözümü, çözüm alternatifleri, püf Yazının devamı...
99,00 TL
%
17
İndirimli
82,17 TL Kazancınız: 16,83TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 560582
 

Ürün Özellikleri

Görerek, duyarak, uygulayarak ve okuyarak OFFICE 2003 Eğitim Seti. Bir ofiste ihtiyaç duyulan tüm programlar için görsel öğrenim...
Gündelik iş yaşantısında karşılaşılan her türlü problemin çözümü, çözüm alternatifleri, püf noktaları, 5 CD-Rom ve 5 kitaptan oluşan bu kapsamlı setin içerisinde!
Adım adım WORD 1 kitap+ 1 cdrom
Word, yeryüzünün en çok kullanılan, en gelişkin işlem yazılımı.
Bu CD-Rom'da, Word'ü etkin bir biçimde kullanabilmeniz için gerekli temel bilgiler uygulamalı olarak veriliyor.
CD-Rom çok geniş bir kullanıcı kitlesinin gereksinimlerini karşılamak üzere düzenlenmiş olmasına rağmen, özellikle yeni başlayanlar ve programı tanımakla birlikte yeni versiyonun getirdiği özellikleri öğrenmek isteyen orta düzey kullanıcılar gözetilerek hazırlandı.
Adım adım EXCEL 1 kitap+ 1 cdrom
Kesin, tam ve yalnışsız kayıt tutmak iş dünyasının tüm sektörlerinde her zaman en önemli ihtiyaç olmuştur. Excel, kuruluş ve işletmeler için büyük önem taşıyan ürün ve hizmet yelpazeleri, müşteri dağıtımları,fiyat listeleri vb. türden onbinlerce finansal, istatistik verinin bilgisayar tabanlı bir sistemde düzenli bir kayıt altına alınması, izlenmesi, analiz edilmesi, sunulması gibi işlemlerin gerçekleşmesinde en önemli yardımcınızdır.
Adım adım ACCESS 1 kitap+ 1 cdrom
Access, farklı veri türleri arasında ilişkiler kurarak anlamlı tablolar ve yeni analiz verileri üretebileceğiniz bir ilişkisel veritabanı yazılımıdır.
Çok basit bir örnekle anlatmak gerekirse, çantanızdaki adres defteri, ilişkide olduğunuz kişi veya kurumların adreslerini temel alarak isim sırasıyla bir araya toplayan bir veritabanıdır. Şayet istediğinizde aynı kentte, sonra da aynı semtte oturanları ayrı birer tablo olarak sıralayabilseydi, yani yazmış olduğunuz adresleri kent ve semt temelinde de sıralayabilseydi, adres defterinize biraz daha karmaşık bir veritabanı gözüyle bakabilirdiniz.
Access “veri“yi “bilgi“ye dönüştürmek için en sık kullanacağınız yazılım olacaktır.
Adım adım OUTLOOK 1 kitap+ 1 cdrom
Outlook, özellikle profesyonel iş ilişkilerinize ait verileri kaydedebileceğiniz, bununla da kalmayıp, iletişim verilerinizi belgeleyen, iş takvimlerinizi çıkaran, randevularınızı düzenleyen, kısacası son derece ayrıntılı bir adres ve telefon defterinin işlevini üstlenen bir uygulama.
Adım adım POWERPOINT 1 kitap+ 1 cdrom
Hazırladığınız belgeleri, örneğin bir raporu, projelerinizi ya da bir tanıtım dosyasını, bir fikri belli bir anlatım düzeni içinde, hatta belki belli bir senaryoyu izleyerek, ses, metin, görüntü, animasyon, grafikler, görsel efektler ve hatta video ekleyerek kurgulayabileceğiniz, sunum için hazırlanıp sonra da sunabileceğiniz bir programdır.
(Tanıtım Yazısından)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
82,17   
82,17   
×
Kapat