Microsoft Visual Basic 6.0 ile Görsel Programlama

ISBN
9786053970422
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
537
Microsoft Visual Basic 6.0 ile Görsel Programlama Kitabında konular ve kavramlar, belirli bir sürede işlenebilecek biçimde, örnek projeler üzerinde uygulamalı olarak ilk kez Visual Basic Programlama Dilini öğrenenler için hazırlanmıştır. Yazının devamı...
22,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561372
 

Ürün Özellikleri

Microsoft Visual Basic 6.0 ile Görsel Programlama Kitabında konular ve kavramlar, belirli bir sürede işlenebilecek biçimde, örnek projeler üzerinde uygulamalı olarak ilk kez Visual Basic Programlama Dilini öğrenenler için hazırlanmıştır. Konular öncelik sırasına göre baştan sona doğru sistematik ve akıcı biçimde açıklanmıştır. Her bölümün konusunu en iyi açıklayıcı karakteristik örnekler ayrıntılı olarak, hem form tasarımlarıyla hem de kod/program yazımlarıyla verilmiştir. Örnekler belirli veriler için çalıştırılmış ve işlem sonuçları şekilleri gösterilmiştir.
Microsoft Visual Basic 6.0 ile Görsel Programlama Kitabının Genişletilmiş Dördüncü Baskısında, Üçüncü Baskıdaki konular daha da detaylandırılmıştır. Genişletilmiş Dördüncü Baskısında yeni iç bölüm eklenmiştir. Çoğu bölümde yeni örnekler verilmiştir. Bölüm sonlarındaki alıştırmalara gerçekleştirilmelidir.
(Önsöz'den)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,00   
22,00   
×
Kapat