Marka Yönetimi

ISBN
9789758969951
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Bugün için marka artık çok çeşitli anlamlara bürünmekte, pek çok iş alanı için gittikçe artan bir biçimde temel sermaye olarak ele alınmaktadır. Marka bir taraftan bir isim, bir logo, bir sembol, bir kimlik ya da bir ticari markayı Yazının devamı...
10,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570628
 

Ürün Özellikleri

Bugün için marka artık çok çeşitli anlamlara bürünmekte, pek çok iş alanı için gittikçe artan bir biçimde temel sermaye olarak ele alınmaktadır. Marka bir taraftan bir isim, bir logo, bir sembol, bir kimlik ya da bir ticari markayı oluştururken diğer taraftan işin dayalı olduğu maddi ve manevi özellikleri içermektedir. Bir markayı tüketici pazarına sunmak firmalar için oldukça maliyetli ve garantisi olmayan bir yatırım olarak düşünülebilir.
Bir markanın uzun soluklu ve zahmetli bir uğraştan sonra öncelikle kendi iç piyasasında güçlenerek kudretini perçinlemiş olması, daha sonra sahip olduğu kültürel karakteristikleriyle beraber, stratejik bir açılım sağlayarak, dış pazarlara reklam kampanyaları sayesinde daha emin adımlarla giderek, küresel pazar ortamlarında yerini alması gerekir.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İletişim Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,00   
10,00   
×
Kapat