Lezzetiye

ISBN
9789759067113
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
158
“En İyi Akdeniz Mutfağı Kitabı“ ödülünü kazanan Aynı Sofrada İki Ülke - Türk Yunan Mutfağı kitabının ünlü yazarı, yemek eğitmeni ve gurme Engin Akın'ın yeni kitabının adı Lezzetiye... Lezzetiye, hedonizmin Türkçe Yazının devamı...
60,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 558816
 

Ürün Özellikleri

“En İyi Akdeniz Mutfağı Kitabı“ ödülünü kazanan Aynı Sofrada İki Ülke - Türk Yunan Mutfağı kitabının ünlü yazarı, yemek eğitmeni ve gurme Engin Akın'ın yeni kitabının adı Lezzetiye... Lezzetiye, hedonizmin Türkçe karşılığı. Zaten yemek de, bir tür hedonizm, bir tür zevk tutkusu değil midir Yemek otoritesi Engin Akın, okuru Fransa'dan Hindistan'a kadar uzanan bir kültür ve lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Yunanistan'da Uzolu ahtapot, İspanya'da Picada, İtalya'da Farro, Fransa'da Persillade, Romanya'da Peynirli Kuzukulağı sarması, Macaristan'da Bakraç Gulaşı, Suriye'de Maqlouba, Fas'ta Ayvalı Ballı Tajin, Tunus'ta Mbatan, Hindistan'da Korma gibi lezzetleri bu kitapta keşfedeceksiniz. Lezzetiye'nin her bölümünde, farklı kültürler, farklı lezzetler, farklı tarifler yer alıyor.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Hobi Yemek Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
60,00   
60,00   
×
Kapat