Küreselleşme Ahlak ve Değerler %17 indirimli

Küreselleşme Ahlak ve Değerler

ISBN
9799756329237
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
352
Küreselleşme olgusunun içinden geçtiğimiz bu dönemde, insanlığın en önemli sınavının “ahlak ve değer“ olduğu kaygısından yola çıkılarak hazırlanan bu çalışma, Türk bilim adamlarının fikirlerini ortak paylaşıma sunmayı Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543336
 

Ürün Özellikleri

Küreselleşme olgusunun içinden geçtiğimiz bu dönemde, insanlığın en önemli sınavının “ahlak ve değer“ olduğu kaygısından yola çıkılarak hazırlanan bu çalışma, Türk bilim adamlarının fikirlerini ortak paylaşıma sunmayı amaçlamaktadır.
Üç bölümden oluşan çalışmanın “Küreselleşme ve Ahlak“ başlıklı ilk bölümünü İlhan Kutluer'in, “Küreselleşme, Mahiyeti ve Boyutları' ve Mustafa Köylü'nün “Küreselleşme ve Ahlaki Değerler“ başlıklı çalışmaları oluşturmaktadır.
“Ahlak Kavramsallaştırması“ başlıklı ikinci bölüme Özcan Köknel, “Mutluluğun Kaynağı Ahlak ve Akıl“ Yurdagül Mehmedoğlu “Evrenselleşebilirlik ve Ahlak“, Hakan Poyraz, “Ahlâkın Dikotomisi, İç Ahlak/Dış Ahlak', Ahmet İnam, “İç Ahlak Üstüne“ başlıklı incelemeleri katkı sağlamaktadırlar.
“Türk Toplumu, Ahlaki Değerler ve Eğitimi“ başlıklı üçüncü bölümde yer alan, Müzeyyen Sevinç, “Evrensel ve Yerel Değerlerin Eğitime Yansımaları', Kenan Gürsoy, ‘Özgürlük Tek Başına Değer Olabilir Mi', Ali Ulvi Mehmedoğlu'nun, ‘Gençlik Değerler ve Din', son olarak da Sevim Cesur'un ‘Toplumumuzda Ahlakın Kavramsallaştırılması' adlı araştırmalarla kitap son bulmaktadır.
Seçkin bilim adamlarının titiz çalışmalarından oluşan elinizdeki kitabın, çağımızın ‘Küreselleşme' tartışmasına ahlak ve değerler bağlamında önemli katkılar sağlayacağında kuşku yoktur.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yeni Dünya Düzeni

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat