Kulaktan Kulağa Dilden Dile Öyküler

ISBN
9786059942690
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
184
"Hikâyeler yeryüzündeki en mütevazı öğretmenlerdir. Bu yüzden hikâyelere tutunmuştur insanoğlu. Hikâyeyle öğrenmiş, hikâyeyle öğretmiştir." der bir yazarımız. İşte bizler de bu kadim eğitim yöntemine sarılarak doktor, hemşire, Yazının devamı...
21,60 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 583794
 

Ürün Özellikleri

"Hikâyeler yeryüzündeki en mütevazı öğretmenlerdir. Bu yüzden hikâyelere tutunmuştur insanoğlu. Hikâyeyle öğrenmiş, hikâyeyle öğretmiştir." der bir yazarımız. İşte bizler de bu kadim eğitim yöntemine sarılarak doktor, hemşire, hasta, hasta yakını gibi tüm tarafların gözüyle yani 360 derece bakış açısıyla "kulak burun boğaz hastalıklarına" bakmayı hedefledik.

Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği yönetim kurulunun aldığı kararla "Kulaktan Kulağa Dilden Dile öyküler" yarışması düzenleme kurulu; Prof. Dr. Erol Selimoğlu, Prof. Dr. Mehmet Koyuncu, Prof. Dr. Şükrü Mehmet ömür tarafından oluşturuldu.

İnsana olanların değil, o insanın içinde olanların daha önemli olduğunu biliyoruz. "Umudunu kaybeden her şeyini kaybetmiştir." sözünün öznesi olmadan; sağlıklı, huzurlu, mutlu ve kaliteli bir ömür hikâyesinin kahramanları olmanızı diliyoruz.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Öykü

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,60   
21,60   
×
Kapat