Kendime İyi Bakıyorum-Egzersiz Yapıyorum Liz Gogerly

Kendime İyi Bakıyorum-Egzersiz Yapıyorum

ISBN
9786059674324
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
32
Kendime İyi Bakıyorum – Egzersiz Yapıyorum Pek çok çocuk gibi Emily ve Tom da televizyon seyretmekten ve bilgisayar oyunu oynamaktan hoşlanıyorlar. Ama büyükanneleri, hareket etmelerini sağlayacak başka şeylerle ilgilenmelerini istiyor Yazının devamı...
9,90 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 653934
 

Ürün Özellikleri

Kendime İyi Bakıyorum – Egzersiz Yapıyorum

Pek çok çocuk gibi Emily ve Tom da televizyon seyretmekten ve bilgisayar oyunu oynamaktan hoşlanıyorlar. Ama büyükanneleri, hareket etmelerini sağlayacak başka şeylerle ilgilenmelerini istiyor onlardan. Sürekli egzersiz ve spor yapan, bu nedenle sağlıklı ve zinde kalan büyükanneleri sayesinde, ikizler egzersiz yapmanın önemini anlıyorlar. Ayrıca egzersizin sağlıklı kalmamızı sağlamanın yanı sıra çok da eğlenceli olduğunu ve hayatımıza pek çok açıdan katkıda bulunduğunu keşfediyorlar.

Kitabın sonunda, ebeveynlere ve eğitimcilere, çocuklara bu kitabı okurken bir yandan da onların konuyu daha iyi kavrayıp fikir yürütmelerini teşvik edecek bir sohbet başlatmak için öneriler de yer alıyor.çocukların, kendilerine iyi bakmalarının önemini kavramasını sağlayacak, eğlenceli bir kitap!

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Çocuk Gelişimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,90   
9,90   
×
Kapat