Kendime İyi Bakıyorum-Dişlerimi Fırcalıyorum Liz Gogerly

Kendime İyi Bakıyorum-Dişlerimi Fırcalıyorum

ISBN
9786059674348
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
32
Kendime İyi Bakıyorum – Dişlerimi Fırçalıyorum Marta'nın Billy isimli sevimli bir köpeği var. Billy'nin bir dişi çürümüş ve veteriner dişinin çekilmesi gerektiğini söylüyor. Marta'nın da ön dişi sallanmaya başladı, o da Yazının devamı...
9,90 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 653936
 

Ürün Özellikleri

Kendime İyi Bakıyorum – Dişlerimi Fırçalıyorum

Marta'nın Billy isimli sevimli bir köpeği var. Billy'nin bir dişi çürümüş ve veteriner dişinin çekilmesi gerektiğini söylüyor. Marta'nın da ön dişi sallanmaya başladı, o da dişinin Billy gibi çekilmesinden endişe ediyor. Ama annesi bütün çocukların süt dişlerinin dökülüp yerine kalıcı dişlerin çıktığını ve endişelenmesine gerek olmadığını söylüyor. Marta diş doktoruna gittiğinde, diş doktoru tüm hayatı boyunca sağlıklı olması için kalıcı dişlerine nasıl bakması gerektiğini anlatıyor ona. Ve böylece Marta dişlerini nasıl fırçalaması gerektiğini ve sağlıklı beslenmenin diş sağlığı için önemini öğreniyor.

Kitabın sonunda, ebeveynlere ve eğitimcilere çocuklara bu kitabı okurken bir yandan da onların konuyu daha iyi kavrayıp fikir yürütmelerini teşvik edecek bir sohbet başlatmak için öneriler yer alıyor. Ayrıca çocukların bu dizideki kitaplar sayesinde edineceği kazanımlar belirtiliyor. çocukların, kendilerine iyi bakmalarının önemini kavramasını sağlayacak, eğlenceli bir kitap!

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Çocuk Gelişimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,90   
9,90   
×
Kapat