Kalitatif Tercih Modelleri Analizi %17 indirimli Fahamet Akın

Kalitatif Tercih Modelleri (ANK-D)

ISBN
9789757338949
Yazar
Yayıncı
“Kalitatif Tercih Modelleri Analizi“ kitabının amacı, ekonometri ve istatistik alanında çalışma yapan yüksek lisans ve doktora öğrencilerine Türkçe Literatürde yararlanabilecekleri ek bir kaynak sunmaktadır. Altı bölümden oluşan bu Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 440333
 

Ürün Özellikleri

“Kalitatif Tercih Modelleri Analizi“ kitabının amacı, ekonometri ve istatistik alanında çalışma yapan yüksek lisans ve doktora öğrencilerine Türkçe Literatürde yararlanabilecekleri ek bir kaynak sunmaktadır.
Altı bölümden oluşan bu kitapta genel olarak iki durumlu, çok durumlu, çok değişkenli kalitatif tercihb modelleri ve Poisson regresyon modeli incelenmektedir. Birinci bölümde kategorik ve kategorik olmayan bağımlı değişkenler, indeks fonksiyon ve fayda maksimizasyonu ile ilgili kavramlar açıklanarak kalitatif tercih modelleri hakkında bilgi verilmektedir. İkinci ve üçüncü bölümde iki durumlu modeller içinde bulunan Doğrusal Olasılık Modeli, Probit Model ve Logit Model örnekler yardımıyla karşılaştırmalı olarak anlatılmakta ve uyum iyiliği ölçüleri açıklanmaktadır. Dördüncü bölümde çok durumlu modeller, beşinci bölümde çok değişkenliği modeller ve altıncı bölümde Poisson Regresyon Modeli yer almaktadır.

Boyutlar

16x23

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Matematik

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat