Istanbul Nerededir Orada Kimler Yaş Kolektif

Istanbul Nerededir Orada Kimler Yaş

ISBN
9789755700151
Yazar
Yayıncı
Hiroşima' yı atom, Varşova' yı Hitler, Kobe' yi zelzele, Pompei' yi Vezüv mahvetmiştir. İstanbul' u da yoğun görgüsüzlük yiyip bitirmektedir. Bu olumsuz gidişi yavaşlatmak, 2004 Olimpiyatı' na kadar batmamasını sağlamak için bir Yazının devamı...
5,00 TL
%
25
İndirimli
3,75 TL Kazancınız: 1,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 610679
 

Ürün Özellikleri

Hiroşima' yı atom, Varşova' yı Hitler, Kobe' yi zelzele, Pompei' yi Vezüv mahvetmiştir. İstanbul' u da yoğun görgüsüzlük yiyip bitirmektedir.
Bu olumsuz gidişi yavaşlatmak, 2004 Olimpiyatı' na kadar batmamasını sağlamak için bir şeyler yapmalıyız.
Bunun için İstanbul' da yaşayanlara, özellikle birinci derecede sorumlu bulunanlara biraz kentlilik görgüsü aşılamak, biraz da İstanbulluluk bilincini oluşturmaya çalışmak gerek.
Bunları gerçekleştirmek ve İstanbul' u tanımak için ne yapılabilir Turistler için yazılmış kitapları mı okumalı, ansiklopedilerin ilgili bölümlerini mi hatmetmeli Yoksa rehberli şehir turlarına mı katılmalı
İstanbul' u anlamanın yolu, İstanbullularla konuşmaktır.
İstanbullular'la konuşabilmek içinde onların dillerini iyi bilmek gerekir. Bu dil, ancak İstanbul' un en az on beş yüzyıllık tarihini kavramakla, bu kentin ölçekli - ölçeksiz haritalarını incelemekle, bir yığın gazete, dergi ve kitabı gereğince okumakla öğrenilir.
Bu kitap, bu konuda doğru yolun bulunması için gerekli ipuçlarını sağlayacaktır.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,75   
3,75   
×
Kapat