İslam Hukuku’nda Sünnetin Yeri

ISBN
9789756079973
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
560
İslâm'ın, yeryüzünü ezeli nuruyla aydınlatması, o gün Mekke başta olmak üzere yaşayan bir kısım insanların rahatsızlıklarına sebep oldu. Bu rahatsızlık ve hazımsızlık, önce yok saymaya, ardından da fiili saldırılara Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 432856
 

Ürün Özellikleri

İslâm'ın, yeryüzünü ezeli nuruyla aydınlatması, o gün Mekke başta olmak üzere yaşayan bir kısım insanların rahatsızlıklarına sebep oldu. Bu rahatsızlık ve hazımsızlık, önce yok saymaya, ardından da fiili saldırılara dönüştü. Bilahare de bu insanlar yerlerinden yurtlarında çıkarıldılar ve mallarına el konuldu.
O günkü hazımsızlık hep devam etti. Haçlı seferleri bunun en güzel örneklerinden biridir. Batılı emperyalistler, İslâm'ı kaba kuvvetle bitiremeyeceklerini anlayınca bu kez taktik değiştirdiler. Artık hücum cepheden yapılmayacaktı; 'Şimdi tehlikeler içeriden geliyor. Kurt gövdenin içine girdi. Şimdi mukavemet güçleşti.'
Önce Kur'ân'nın sıhhatıyla ilgilenmeye başladılar, onun bize intikalinde Sahabenin ve sonraki nesillerin cansiperane gayretleri yok farz edildi ve Kur'ân'la ilgili şüpheler üretmeye kalktılar. Allah'ın ilahi garantisi altındaki Kur'ân'dan bir şey elde edemeyince yeni bir hedefe yöneldiler.
Bundan sonraki toplu hücumlar, doğrudan Resul-i Ekrem'in şahsına ve sünnetine yöneltilecekti. Şimdiki hedef, Sünnetin İslâm'daki konumunu sarsmaya yönelikti. İçimizden bazılarını da değişik biçimlerde satın alarak yeni bir saldırı başlattılar.
Elinizdeki kitap, gerek dışarıdan gerekse içeriden gelen saldırılara verilmiş en mükemmel cevaplardan birini teşkil etmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İslam Hukuku

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat