Hz. Muhammed (s.a.v.)’in Hayatı Mustafa Sıbai

Hz. Muhammed (s.a.v.)’in Hayatı

ISBN
9789756562741
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Yüce Peygamber (SAV)'in siyerini konu edinen bu kitab!, Prof. DR. Mustafa Sıbai, öğrencilerinin kalbini canlandırmak, onları peşinden giden bütün İslam gençliğine sevgi aşılamak, hayatlarına uygulamalarını sağlamak emeliyle Yazının devamı...
5,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 600932
 

Ürün Özellikleri

Yüce Peygamber (SAV)'in siyerini konu edinen bu kitab!, Prof. DR. Mustafa Sıbai, öğrencilerinin kalbini canlandırmak, onları peşinden giden bütün İslam gençliğine sevgi aşılamak, hayatlarına uygulamalarını sağlamak emeliyle hazırlanmıştır. Her şeyden önce, davetçilerin ve ıslahatçıların yüce Peygamberimizin siyerinden alacakları örneklerin yer aldığı bu eser “dersler ve ibretler“ alt başlığı ile takdim edilmiştir; zira, Hz. Peygamber'in hayatında müslümanlar için “güzel bir numune“ vardır.
Salat ve selam peygamberlerin en faziletlisi, davetçilerin en şereflisi, nübüvvet zinciri kendisiyle tamamlanan Efendimiz Muhammed Mustafa (SAV)'in üzerine olsun. O, öyle bir resuldür ki, hayatını mü'minlerin hayatına rehber kılmış, getirdiği dinle yepyeni bir çığır açmış, nübüvvetini çevre ve zaman bakımından ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak bir peygamberlikle taçlandırmıştır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,00   
5,00   
×
Kapat