İlk Akıllı Düğmeler : Kolay Etkili ve Eğlendirici Eğitim Seti

ISBN
6958888000021
Yazar
Yayıncı
3-6 Yaş arası çocuklar için geliştirilmiş olan İlk Akıllı Düğmeler - Başlangıç Logico Primo Eğitim Seti, yuvada, okul öncesi eğitimde ve başlangıç sınıflarında kullanılmaktadır. Okulda, yuvada görev yapan nitelikli eğitim Yazının devamı...
375,00 TL
%
17
İndirimli
311,25 TL Kazancınız: 63,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 546525
 

Ürün Özellikleri

3-6 Yaş arası çocuklar için geliştirilmiş olan İlk Akıllı Düğmeler - Başlangıç Logico Primo Eğitim Seti, yuvada, okul öncesi eğitimde ve başlangıç sınıflarında kullanılmaktadır. Okulda, yuvada görev yapan nitelikli eğitim bilimcilerin işbirliğinde geliştirilen ürünlerin konusu, içeriği ve görsel yapısı çocukları oynamaya, anlatmaya, düşünmeye yönlendirir. Konular çocuğun deneyim dünyasından seçilmiştir. çocuklar, her kartın resimli dünyasında kendileriyle özdeşleştirecekleri konular ve şekiller keşfederler. Bugüne kadar ülkemizde 20 binden fazla çocuğun üzerinde yapılan bire bir çalışmada gözlenen başarı ve farklılık onun okul bazında da uygulamaya konulmasında büyük etken olmuştur.
Avrupa Birliği ülkelerinin yuva, okul öncesi, başlangıç ve ilköğretim sınıflarında kullanılan Akıllı Düğmeler Eğitim Setleri bugün başta Almanya, Fransa ve İngiltere olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinde ve dünyada; toplam 22 ülkede temel eğitim seti olarak; ilköğretim okullarında, öncesi ve sonrasında dört ayrı kategori ve dört ayrı yaş gruplaması içinde kullanılmaktadır. Marsık Yayıncılık lisansıyla ülkemizde de eğitim alanında hızla yerini alan Akıllı Düğmeler Setleri, çocuklarımızı çağdaş eğitime taşıyan ilk basamak ve eğitim dünyasının tartışmasız, benzersiz yöntemi ve tek setidir.

10 düğmeli plastik Logico® Piccolo şablonu
Her biri 16 karttan oluşan 8 adet çalışma kitabı
1 adet İngilizce çocuk Şarkıları Kitabı
1 adet İngilizce çocuk Şarkıları CD'si
1 adet İngilizce Diyalog Kitabı
1 adet İngilizce Diyalog CD'si
28 adet katlanabilir cep kitabı haline gelen 1 adet Pocket Stories 1 kitabı
28 adet katlanabilir cep kitabı haline gelen 1 adet Pocket Stories 2 kitabı

1.AŞAMA – 8 Adet çalışma Kitabı ile Logico® Piccolo Şablonu Kullanımı

Early Bird - At School ( Okulda )
Early Bird - My Home ( Evim )
Early Bird - Me and My Family ( Ben ve Ailem )
Early Bird - That's Me ( O, Benim )
Early Bird - My Town ( Benim Kasabam )
Early Bird - Fruit and Vegetables ( Meyve ve Sebzeler )
Early Bird - All About Animals ( Hayvanlar Hakkında )
Early Bird - Magic and Fairy Tales ( Sihir ve Masal Dünyası)

Her kitap dosyasının içinde, söz konusu konuya ait 16 adet kart bulunur. çocuğunuz kart üzerindeki soruları şablondaki düğmeler yardımıyla çözer. Konular, çocuğunuzun günlük yaşamında karşılaşacağı sözcükler, fiil kalıpları ve cümle yapıları üzerinde durur. Her bir kartın arka yüzü cevap anahtarı niteliğindedir. çocuğunuz kendi yanıtlarını kendisi kontrol ederek otokontrol mekanizmasını geliştirir.

2.AŞAMA DİYALOG KİTABI VE CD
çocukların da yetişkinlerinde çok sık karşılaştıkları bir sorun telaffuzdur. Dil ve konuşma örnekleri içeren bu kitap çocuğunuzu bu alanda geliştirmeye yöneliktir. Kitabın içinde, çalışma kitaplarında işlenen 8 ana konu üzerine diyaloglar vardır. çocuğunuz diyalogları CD'den dinleyerek kitaptan takip edebilir. Böylece çocuğunuz, çalışma kartlarında öğrendiği sözcükleri ve cümle yapılarını burada tekrar görecek ve bilgilerini pekiştirecek hem de CD'den bu diyalogları takip ederek telaffuzunu geliştirecektir.

akilli-dugmeler-ingilizce-set

3.AŞAMA İNGİLİZCE ŞARKILAR VE CD
Şarkılar, erken yabancı dil derslerinin metotlu temel öğesi sayılır. İlköğretimde her çocuk melodilere dönüşmüş dili severek benimser. Bu yolla telaffuz ve içeriğe giriş de kolaylaşır. Şarkı aynı zamanda sözcük dağarcığının genişletilmesi ve sağlamlaştırılmasındaki ek etkinliklerin başlangıç noktasıdır. Bu çalışmada da amaç konu kartlarındaki bilgilerin şarkılar yardımıyla pekiştirilip üst seviyeye çıkartılmasıdır. Bu kitaptaki ve CD'deki şarkılar yine çalışma kitaplarında karşınıza çıkan 8 ana konu üzerinde yoğunlaşır.

4.AŞAMA POCKET STORIES 1 ve 2 (KATLANABİLİR KİTAPçIKLAR)
Pocket Stories kitapları İngilizce dersleri için öğrenciyi özendirici birer destek kaynaktır. Her bir kitap kesilerek yapılan 28 adet kitapçığa dönüşür. örnekler birbirinden bağımsız, kısa öyküler içerir. çocuklar bu kitapları ceplerinde kolayca taşıyabilecekleri gibi, kitabın arka kapağından oluşturacakları kutu içinde de saklayabilirler.

Early Bird – Akıllı Düğmeler İngilizce Eğitim Seti sayesinde çocuğunuz İngilizce'yi aşama aşama eğlenerek öğrenecektir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Yabancı Dil Öğrenimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
311,25   
311,25   
×
Kapat