İhlas ve Sadakat Abidesi %17 indirimli İhsan Atasoy

İhlas ve Sadakat Abidesi

ISBN
9789752693111
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
381
Risale-i Nur hizmetinde önemli bir yeri olan Bayram Yüksel, yıllarca “Büyük Ruh Mimarı“nın ocağında piştikten sonra onun nurlu ellerinde adeta şekilden şekle girmiş, olgunlaşmış, Nur talebelerinin şefkatli, ihlâslı, sadakatli ve Yazının devamı...
16,00 TL
%
30
İndirimli
11,20 TL Kazancınız: 4,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 450334
 

Ürün Özellikleri

Risale-i Nur hizmetinde önemli bir yeri olan Bayram Yüksel, yıllarca “Büyük Ruh Mimarı“nın ocağında piştikten sonra onun nurlu ellerinde adeta şekilden şekle girmiş, olgunlaşmış, Nur talebelerinin şefkatli, ihlâslı, sadakatli ve gayretli Bayram Ağabey'i olmuştur. Etrafındakilere en çok telkin ettiği şey, “Ben bir grubun değil, bütün Nur talebelerinin ağabeyiyim“ sözüdür.
“İhlâs ve Sadakat Abidesi Bayram Yüksel“, Üstad'ın tarz-ı hizmetine yakından şahit ve vakıf bir fedakârın hayat ve hatıratı olarak sadece bazı hizmet prensiplerine ışık tutmakla kalmayacak, aynı zamanda Nur toprağına düşen bir kabiliyet çekirdeğinin meyveli koca bir ağaca nasıl inkılâp ettiğini göstermesi bakımından da ilginç bir örnek teşkil edecektir.
Ve Ali Uçar... Nur hizmetine büyük katkıları ve Bayram Yüksel'le olan yakınlıkları sebebiyle, kitabın sonunda bu fedakârın hayat ve hatıralarına da yer vermeyi bir vefa borcu bildik.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap İslam Dini Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,20   
11,20   
×
Kapat