İlk Ansiklopedim-Hayvanlar %17 indirimli Xavier Marcet Soler

Hayvanlar (Ciltli) İlk Ansiklopedim

ISBN
9789756535622
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
48
Balinalar su altında nefes alırlar mı Dişleri olmamasına rağmen kuşlar yiyecekleri nasıl çiğner Yarasalar karanlıkta görebilirler mi Köpekbalıkları gerçekten de filmin “kötü adamları“ mıdır Anne babalarımız sabırla sorduğumuz Yazının devamı...
12,50 TL
%
17
İndirimli
10,38 TL Kazancınız: 2,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 536713
 

Ürün Özellikleri

Balinalar su altında nefes alırlar mı Dişleri olmamasına rağmen kuşlar yiyecekleri nasıl çiğner Yarasalar karanlıkta görebilirler mi Köpekbalıkları gerçekten de filmin “kötü adamları“ mıdır Anne babalarımız sabırla sorduğumuz soruları cevaplamaya çalışırlar ama kendimiz de değişik yöntemlerle hayvanlar aleminde bizleri ilgilendiren sorular hakkında bilgi sahibi olabiliriz.
Elinizde tuttuğunuz bu ansiklopedi sayesinde dünyamızın nüfusunun çoğunluğunu oluşturan ve koşan, yüzen, uçan omurgalı hayvanları daha iyi tanıyacaksınız. Bu hayvanlar omurgalı deriz, çünkü hepsi de kendileri birer hareket sanatçısı haline getiren birer omurgaya sahiptir.
Merak uyandıran birçok güzelliğe sahip hala balta girmemiş bir ormanda yaşayacağımız bu macerada bize renkli fotoğraflar ile açıklayıcı resimler eşlik edecek.Burada, kuşları, sürüngenleri, amfibikleri ve memeli hayvanları beraberce keşfedeceğiz.Bırakalım doğa ana kulaklarımıza bilgece sözlerini fısıldasın.
(Kitabın İçinden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,38   
10,38   
×
Kapat