İlk Ansiklopedim-Hayat %17 indirimli Xavier Marcet Soler

Hayat (Ciltli) İlk Ansiklopedim

ISBN
9789756535646
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
48
Bir canlı varlık, bir toplu iğne ucundan daha küçük olabilir mi Neden iki insan birer su damlası gibi birbirine benzer Deniz süngeri bitki midir hayvan mıdır Timsahların en iyi dostları küçücük kuşlar mıdır Bu ve bunun gibi bir çok Yazının devamı...
12,50 TL
%
17
İndirimli
10,38 TL Kazancınız: 2,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 455859
 

Ürün Özellikleri

Bir canlı varlık, bir toplu iğne ucundan daha küçük olabilir mi Neden iki insan birer su damlası gibi birbirine benzer Deniz süngeri bitki midir hayvan mıdır Timsahların en iyi dostları küçücük kuşlar mıdır Bu ve bunun gibi bir çok soruya biyoloji cevap veriyor. Biyoloji, ilişkileri, çoğalmaları, beslenmeleri ve gezegenimizde nasıl var oldukları dahil, canlıları inceleyen bilim dalıdır.
Bu ansiklopedide, çevrelerinde olup bitene karşı son derece dikkatli olan çocukları yakından ilgilendiren bu harika bilim dalına giriş yapcağız. Doğanın çarpıcı dünyasına ve tabiatın olaylarına, eğlenceli bir biçimde ve fazla sıkmadan yaklaşacağız. Bitkileri ve hayvanları daha iyi tanıyacağız, bakteriler ve virüsler gibi çok ufak varlıkları inceleyeceğiz. Böylece hepimiz neyin birbine bağladığını da daha iyi anlamış olacağız: Yani hayatın ta kendisini. İlk bilimsel kitabınıza hoşgeldiniz!
(Kitabın İçinden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,38   
10,38   
×
Kapat