Geleceğe Yön Veren Başarı Öyküleri Kolektif

Geleceğe Yön Veren Başarı Öyküleri

ISBN
9786056472947
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
112
Antik Yunan'ın ve dünyanın en büyük hatiplerinden biri olan Demosten konuşabilmek için önce kekemeliğini yenmek zorunda kaldı. Ernest Hemingway, "İhtiyar Adam ve Deniz " adlı kitabının müsveddelerini yayımcıya göndermeden önce sekiz Yazının devamı...
8,00 TL
%
45
İndirimli
4,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 621141
 

Ürün Özellikleri

Antik Yunan'ın ve dünyanın en büyük hatiplerinden biri olan Demosten konuşabilmek için önce kekemeliğini yenmek zorunda kaldı. Ernest Hemingway, "İhtiyar Adam ve Deniz " adlı kitabının müsveddelerini yayımcıya göndermeden önce sekiz defa gözden geçirerek düzeltti. Beethoven her musiki parçasını en az on iki defa yazdı. İş adamı ömer Doğan firmasının pazar payını yükseltebilmek için üç yıl boyunca günde sadece 4 saat uyudu. Araştırmacı Yazar Kürşad Berkkan 700 sayfalık "Gizli örgütler" kitabını tamamlayabilmek için 2480 sayfa müsvedde ve 1600 sayfa not yazdı.

İngiliz tarihçisi Edward Gibbon, "Roma İmparatorluğu'nun Gerileyiş ve çöküşü" adlı büyük eserini 26 yılda bitirdi. Gibbon kendi otobiyografisinide dokuz defa yeniden yazdı. Alexander Dumas kırk yıl boyunca günde on altı saat yazdı. Fransız kompozitörü Maurice Ravel bir piyano konçertosunu tamamlamak için iki yıl boyunca günde on iki saat çalıştı.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,40   
4,40   
×
Kapat