Ekşi Öyküler %17 indirimli Kadir Aydemir

Ekşi Öyküler Ekşi Sözlük Yazarlarından

ISBN
9789944493215
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
340
İnternet ortamında gittikçe kirlenen,deforme olan bir Türkçe, kronikleşen ilişkiler, hayatımızı abluka altına alan adsl bağlantımız, uyanır uyanmaz düğmesine bastığımız bilgisayarımız... Peki hayat bunun neresinde Neyi Yazının devamı...
20,00 TL
%
25
İndirimli
15,00 TL Kazancınız: 5,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 541805
 

Ürün Özellikleri

İnternet ortamında gittikçe kirlenen,deforme olan bir Türkçe, kronikleşen ilişkiler, hayatımızı abluka altına alan adsl bağlantımız, uyanır uyanmaz düğmesine bastığımız bilgisayarımız... Peki hayat bunun neresinde Neyi paylaşıyoruz Sanal dünya bizleri nasıl oldu da bu boyutta ele geçirdi
Türkiye'nin en eski ve köklü sitelerinden olan Ekşi Sözlük yazarlarının birbirinden ilginç kısa öykülerinden oluşan “Ekşi öyküler“ kitabı Yitik ülke Yayınları'ndan piyasaya çıktı.
Yüzlerce yazar arasından seçilen 62 yazarın öyküsünden oluşan kitap, aşktan ölüme, ayrılıktan düşlere, şiirlerden yalnızlığa kadar birbirinden şaşırtıcı kısa öykülerin bir araya gelmesiyle oluştu.
Yeni yüzyılın genç insanlarının dış dünyasının nasıl olduğunun, sözcüklerle olan ilişkisinin nereye vardığının bir kanıtı olan proje nesiller boyu birlikteliğin somut bir kitaba dönüşmesiyle de aynı zamanda bir ilke imza atıyor.
Geleceğin genç yazarları bu kitapta saklı...
Sıkı tutunun, okuyoruz!

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat