Dünya Atlası 2006 Encyclopedia Millenia World Atlas

ISBN
9789755218007
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
384
Öğrenciler için vazgeçilmez bir bilgi kaynağı olan Dünya Atlası, Ağustos 2005 bilgileriyle güncellenmiş yeni baskısı ile Eylül ayında çıkıyor. Tamamı Türkçeleştirilmiş Coğrafya Atlası sayfaları, dünyanın en büyük kartografya Yazının devamı...
41,30 TL
%
17
İndirimli
34,28 TL Kazancınız: 7,02TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568578
 

Ürün Özellikleri

Öğrenciler için vazgeçilmez bir bilgi kaynağı olan Dünya Atlası, Ağustos 2005 bilgileriyle güncellenmiş yeni baskısı ile Eylül ayında çıkıyor.
Tamamı Türkçeleştirilmiş Coğrafya Atlası sayfaları, dünyanın en büyük kartografya kuruluşlarından Mairs Geografischer Center (Almanya) lisansıyla baskıya hazırlandı.Elinizdeki Dünya Atlası en kapsamlı coğrafya haritalarının yanı sıra, Dünya'yı Türkiye vizyonundan ve Türkiye ile karşılaştırmalı olarak ele alıyor. Böylece hiçbir Atlas'ta elde edemeyeceğiniz Türkiye ile karşılaştırmalı bilgiler Türkiye'yi ve Dünya'yı çok daha iyi anlamanızı sağlayacak. Ülkelerin nüfus bilgileri, Birleşmiş Milletler'in örnekleme metoduyla oluşturduğu 2006 yılı projeksiyonundan alındı. Böylece en az hata ile ülkeler arası karşılaştırmalı nüfus bilgilerine ulaşıldı. Yine aynı şekilde milli gelir ölçümlerinde Birleşmiş Milletlerin verileri esas alındı.Her yaşta insanın keyifle okuyacağı Dünya Atlası 2006'nın güncellenmiş yeni baskısı özellikle öğrenciler için çok yararlı bilgi kaynağı olacağını umuyoruz.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Referans Atlas

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
34,28   
34,28   
×
Kapat