Çocukta Uyum ve Davranış Bozuklukları

ISBN
9789754991031
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
149
Yaşamda, anne-bab olarak, daima bilmediklerimizle karşılaşabiliriz. Bazen de bildiklerimizle karşılaşabiliriz. Bazen de bildiklerimizi uygulamayı bilemeyiz. Birincisi için çözüm yolu kolaydır. Bilmediğimiz şeyleri öğrenir ve sorunu Yazının devamı...
17,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 550581
 

Ürün Özellikleri

Yaşamda, anne-bab olarak, daima bilmediklerimizle karşılaşabiliriz. Bazen de bildiklerimizle karşılaşabiliriz. Bazen de bildiklerimizi uygulamayı bilemeyiz. Birincisi için çözüm yolu kolaydır. Bilmediğimiz şeyleri öğrenir ve sorunu çözeriz. Ancak, ikincisi daha zordur. Bir şeyi biliriz ama nasıl, ne zaman ve ne şekilde yaşama uygulayacağımızı bilemeyiz. İşte elinizdeki bu kitap, bildiğiniz ama bu bildiklerinizi uygulamaya nasıl geçireceğiniz konusundaki tereddütlerinize ışık tutacaktır. Ayrıca, anne-babaların, genellikle görmezlikten geldiği ve kabullenmekte güçlük çektiği konulara da değineceğiz. Bazen yanıbaşımızdaki gerçekleri göremeyiz ya da görmek istemeyiz. Bu kabullenebilir. Fakat bu gerçeklik, çoğumuzun gerçekliği ise, yadsımak ona zarar verebilir. Unutmayalım ki, çocuklarımızla ilgili gerçekler her zaman hoş olmayabilir, bazen bizi rahatsız edecek derecede, hoşluktan uzak bir tabloyla karşılaşabiliriz.
Hoş olmayan tabloları renklendirmek ve değiştirmek için, öncelikle onları kabullenmemiz gereki. Fark edip kabullendikten sonra, değişim yolunda sağlıklı adımlar atabiliriz. O zaman doğrular çoğalır. Yanlışlarımıza sahip çıkarsak, yanlışlarımız azalır.
-İlkim öz-
(Kitabın İçinden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,00   
17,00   
×
Kapat