Çocuk ve İletişim

ISBN
9789754990997
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
124
Bence biz insanlar, yaşam yolumuzda birbirimizle hep ilk sözlerde buluşuyor ve son sözlerde ayrılıyoruz. Yaşamdaki ilklerin -ilk anne ya da baba olmamızın, ilk bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hissettiğimiz tarifsiz duyumsamaların- Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 550582
 

Ürün Özellikleri

Bence biz insanlar, yaşam yolumuzda birbirimizle hep ilk sözlerde buluşuyor ve son sözlerde ayrılıyoruz. Yaşamdaki ilklerin -ilk anne ya da baba olmamızın, ilk bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hissettiğimiz tarifsiz duyumsamaların- bizler için önemi çok büyük. O ilk an, bebğimize bakarken kendi kendimize şöyle söz veririz: “Dünyanın en mutlu çocuğu sen olacaksın. Sana mükemmel bir anne/baba olacağım.“ Evet, artık ilk söz verilmiş, bundan sonrası uygulamaya kalmıştır. Ama ne var ki, çoğumuz bu ilk sözü tutamamanın verdiği hüzünle ne yapacağımızı şaşırır kalırız. çoğumuz büyüdükçe onu anlayamadığımızı görmek, bizi müthiş öfkelendirir; onun davranışlarını yönlendirememek bizi sonsuz kaygılandırır. O doğduğu ilk gün, ilk verdiğimiz sözü yerine getirememenin yarattığı öfke, suçluluk, kızgınlık, isyan ve çaresizlik duyumsamları, iletişimden uzak bir birlikteliğe yol açar.
Şu an okumak için elinize aldığınız bu kitap, çocuğunuzu anlamanız, onunla aranızdaki iletişim köprülerini yeniden kurmanız ve ona verdiğiniz “ilk söz“ünüzü yerine getirmeniz için size yardımcı olacaktır.
(İlk Söz'den)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat