Çizgi Bilim Seti 1

ISBN
9786055443573
Yazar
Yayıncı
Çizgibilim Serisi - İzafiyet Teorisi;Einstein E = mc2 ile ne demek istediKaradelik nasıl oluşurDördüncü boyutun yararı nedir Çizgibilim Serisi - Kuantum Teorisi;Bu kitap, bilimin en heyecan verici, en kışkırtıcı ve elbette ki en gizemli Yazının devamı...
45,00 TL
%
25
İndirimli
33,75 TL Kazancınız: 11,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 545396
 

Ürün Özellikleri

Çizgibilim Serisi - İzafiyet Teorisi;
Einstein E = mc2 ile ne demek istedi
Karadelik nasıl oluşur
Dördüncü boyutun yararı nedir
Çizgibilim Serisi - Kuantum Teorisi;
Bu kitap, bilimin en heyecan verici, en kışkırtıcı ve elbette ki en gizemli alanlarından birini mercek altına yatırıyor.
Çizgibilim Serisi - Zaman;
Zaman nedir
5. yüzyıl filozofu Aziz Augustinus o meşhur sözünde, bu sorunun cevabını ancak kimse ona sormadığı sürece bildiğini söylemişti.
Çizgibilim Serisi - Zihin ve Beyin;
Kafatasımızın içine istiflenmiş 1,3 kiloluk o elektrikli sünger nasıl oluyor da güzel bir manzaranın karşısında büyülenmemizi sağlıyor ve ardından “Eyvah!“ diyerek yatırmamız gereken faturaları bize hatırlatıyor
Çizgibilim Serisi - Kaos;
Kaosu anlamak için her şeyden önce teorisini anlamak gerekiyor. Ziauddin Sardar'ın yazdığı, Iwona Abrams'ın resimlediği Kaos, hayvan nüfusundaki değişimden borsadaki iniş çıkışlara kadar pek çok olayda, kaosun, varlığını nasıl hissettirdiğini açıklıyor. Modern matematik ve fizikteki kaosun köklerini, kaosla karmaşıklık arasındaki bağlantıları araştırıyor ve bütün karmaşık sistemlerin basit kurallardan türediğini ileri sürüyor.

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Bilim Popüler Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
33,75   
33,75   
×
Kapat