Benlik Aile ve İnsan Gelişimi

Benlik Aile ve İnsan Gelişimi

ISBN
9786059389440
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
464
Benlik, Aile ve İnsan Gelişimi, sosyal psikolojinin kurucularından biri olarak uluslararası üne sahip Prof. çiğdem Kağıtçıbaşı'nın yirmi yıla yayılmış çalışmalarını bir araya getiriyor. Kağıtçıbaşı kültürün kişisel Yazının devamı...
34,00 TL
%
17
İndirimli
28,22 TL Kazancınız: 5,78TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 649126
 

Ürün Özellikleri

Benlik, Aile ve İnsan Gelişimi, sosyal psikolojinin kurucularından biri olarak uluslararası üne sahip Prof. çiğdem Kağıtçıbaşı'nın yirmi yıla yayılmış çalışmalarını bir araya getiriyor.
Kağıtçıbaşı kültürün kişisel gelişime etkisini bağlamsal-gelişimsel-işlevsel bir yaklaşımla inceliyor. Küreselleşme sonucunda giderek birbirine benzeyen yaşam tarzları bağlamında benliğin doğasına ve insanın gelişimine kültürler arası bir perspektiften bakıyor.

Benlik, Aile ve İnsan Gelişimi, psikolojiyi evrenselleştirme çabasında olan araştırmacılar için yol gösterici bir kitap, psikoloji ve sosyal bilimler öğrencileri içinse benzersiz bir kaynak.

çiğdem Kağıtçıbaşı (1940-2017) ABD'nin önde gelen üniversitelerinde dersler verdi, Boğaziçi üniversitesi ve Koç üniversitesi'nin en değerli hocaları arasında yer aldı. TüBA'nın kurucularından biriydi, AçEV'de de pek çok sosyal uygulamanın başlatıcısı oldu.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
28,22   
28,22   
×
Kapat