Ali İhsan Tola %17 indirimli İhsan Atasoy

Bediüzzaman’ın Lokman Hekim Ruhlu Talebesi: Ali İhsan Tola

ISBN
9786051313504
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
448
Ali İhsan Tola, Üstad Bediüzzaman'ın harikulade hallere mazhar, maddî ve manevî ilimlerle mücehhez, çok yönlü, nev-i şahsına münhasır bir talebesidir. Nebatat, madeniyat ve ledünniyat gibi farklı ilimlerin sırlarına vakıftır. Ali Yazının devamı...
18,00 TL
%
30
İndirimli
12,60 TL Kazancınız: 5,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 399686
 

Ürün Özellikleri

Ali İhsan Tola, Üstad Bediüzzaman'ın harikulade hallere mazhar, maddî ve manevî ilimlerle mücehhez, çok yönlü, nev-i şahsına münhasır bir talebesidir. Nebatat, madeniyat ve ledünniyat gibi farklı ilimlerin sırlarına vakıftır.
Ali İhsan Tola, orman mühendisi olarak zaten bitki ve ağaçlarla ilgili bir bilgi altyapısına sahiptir. Ancak Üstad'la görüşmesi sırasında, bildiklerinin çok ötesinde, Üstad'ın ona yepyeni ufuktbilmediğim çok derin sırlardan bahsederek beni hayrette bırakmıştı“ demesi anlamlıdır.
Sav'da risaleleri teksir ederken Üstad'ın himmetiyle bitkilerin esrarı kendisine açılır. Lokman Hekim gibi, bitkiler kendi dilleriyle konuşup neye yaradıklarını, hangi dertlere deva olduklarını ona anlatmaya başlarlar. O da birer şifa kaynağı olan bu bitkiler üzerinde çalışır, yanına gelen binlerce insana iman hakikatleriyle birlikte maddî olarak da şifa dağıtır. Soranlara, bu işi kendiliğinden yapmadığını, özel olarak tavzif edildiğini, asıl gayesinin Tıbb-ı Nebevî'yi ihya olduğunu ifade eder.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

12x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Tasavvuf

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,60   
12,60   
×
Kapat